Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende polikistik over var testere dişli aslan pençesi iyi geldiğini duydum kullananlar var mı ve ne işe yarıyor hormonları mı dengeliyor bir de sogan kürü ile beraber içilir mi yardımcı olun lütfen
Bana tarif edermisin ne şekilde günde kaç defa kullanıyorsun bşr de polikistik over için mi kullanıyorsun sogan suyu ile beraber kullanılabiliyor mu bu çay
Bana tarif edermisin ne şekilde günde kaç defa kullanıyorsun bşr de polikistik over için mi kullanıyorsun sogan suyu ile beraber kullanılabiliyor mu bu çay
Ben prolaktin yüksekliği için kullanıyorum canım pco için soğan kürü faydalı olduğunu biliyorum daha önce kullandım bende de pco var ama ikisi bir arada kullanılıyor mu bilmiyorum istersen önce soğan yap sonra testere dene..
Ben 1 bardak kaynar suya atıp 5-6 dk kaynatıyorum ılınınca içiyorum sabah aç karnıma içtim akşam yemekten 2 saat sonra içtikten sonra 2 saat bişey yememek gerekiyormuş
Bende polikistik over var testere dişli aslan pençesi iyi geldiğini duydum kullananlar var mı ve ne işe yarıyor hormonları mı dengeliyor bir de sogan kürü ile beraber içilir mi yardımcı olun lütfen