- 18 Temmuz 2018
- 929
- 1.002
- 113
Faydasını görürsün inşallahcanm bende lh dusurmek icn icyrm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Faydasını görürsün inşallahcanm bende lh dusurmek icn icyrm
Eğer sıvı alımına dikkat ettiysen güvenilirliği oldukça yüksek diyorlar. Ovulasyon takibi ile hamile kalan çok kişi olduBenim takvime göre yumurtlamam yarın ama ben ovulasyon testiyle 30 kasımda çift çizgiyi gördüm ve bugün iyice silikleşti.. ovu testi sizce ne kadar doğru?
Tam olarak kesin karar vermedim hakkımda hayırlısı neyse o olsunPeki Ara vermeye kararli mısın canım hepimizin hakkinda hayırlısı olsun insallah
Peki diyelim ki sıvı alımına dikkat etmedim çok sıvı aldıktan sonraki idrarla yaptım o zaman çizgi koyu mu çıkıyor silik mi?Eğer sıvı alımına dikkat ettiysen güvenilirliği oldukça yüksek diyorlar. Ovulasyon takibi ile hamile kalan çok kişi oldu
Bildigim kadarıyla daha silik çıkar ama emin değilimPeki diyelim ki sıvı alımına dikkat etmedim çok sıvı aldıktan sonraki idrarla yaptım o zaman çizgi koyu mu çıkıyor silik mi?
Bildiğim kadarıyla yumurtlama varsa bile silik çıkıyor o zmnPeki diyelim ki sıvı alımına dikkat etmedim çok sıvı aldıktan sonraki idrarla yaptım o zaman çizgi koyu mu çıkıyor silik mi?
Teşekkürler :)Bildiğim kadarıyla yumurtlama varsa bile silik çıkıyor o zmn
Merhaba pek adetin 21. Günü yapilan degerler hakkinda pek bilgim yok ama progesteronun bu kadar düşük olmasi yumurtlamadiginiz anlamina geliyor olabilir doktora yorumladi mi tahliliniziprogesteron 0.10
dhea-s 445
TSH 1.080
Estradiol 14.11
FSH 4.28
LH 4.41
Prolaktin 8.48
total testesteron 0.304
progesteron ve dhea-s adetin 21. günü diğer testler adetin 3. günü yapıldı. Yorumlarmısınız kızlar değerleri bu şekilde olupta hamile kalan varmı aranızda. Tarlusalı bitireli 3 gün oluyo hala adet olamadım adetle birlikte hemen çörek otu bal tarçına başlayacağım.
Merhaba pek adetin 21. Günü yapilan degerler hakkinda pek bilgim yok ama progesteronun bu kadar düşük olmasi yumurtlamadiginiz anlamina geliyor olabilir doktora yorumladi mi tahlilinizi
Canim malesef benim bildigim bir kür yok ben sadece aslan pencesini ictim onunda zarari mi oldu yarari mi oldu belli değil sebep o muydu bilmiyorum ama duzenli olan adet duzenim bozulduProgesteron tahlilini 21. gün yaptırmıştım Evet doktorda yumurtlamamın olmadığını söyledi Adet olduktan sonra adetin il günü ile 15 gün sayıp 15. gün duphaston a başlayacağım. Acaba yumurtlamayı hızlandırmak yada arttırmak için ek hangi kür uygun olur bal tarçın çörek otuna başlayacağım adetin 2. günü
Bana kalırsa sadece doktorunuzun ilaçlarını kullanınProgesteron tahlilini 21. gün yaptırmıştım Evet doktorda yumurtlamamın olmadığını söyledi Adet olduktan sonra adetin il günü ile 15 gün sayıp 15. gün duphaston a başlayacağım. Acaba yumurtlamayı hızlandırmak yada arttırmak için ek hangi kür uygun olur bal tarçın çörek otuna başlayacağım adetin 2. günü
Korkuyorum aslında bu tarz kürleri kullanmaya çünkü bazıları bazı hormonların düşmesi için yada yükselmesi için uygun oluyo eğer bizimki normalse onlara zarar vermiş oluyoruz kaş yapalım derken göz çıkarmayalım ama işte bir umut oluyo insanda Allah kimseyi çaresiz bırakmasınBana kalırsa sadece doktorunuzun ilaçlarını kullanın
Cok iyi anliyorum sizi bende prolaktin icin kullandim ama pişmanım keske hic yapmasaydimKorkuyorum aslında bu tarz kürleri kullanmaya çünkü bazıları bazı hormonların düşmesi için yada yükselmesi için uygun oluyo eğer bizimki normalse onlara zarar vermiş oluyoruz kaş yapalım derken göz çıkarmayalım ama işte bir umut oluyo insanda Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
Kiminin yüksek kiminin düşük işte bende yükselsin diye uğraşıyorumCok iyi anliyorum sizi bende prolaktin icin kullandim ama pişmanım keske hic yapmasaydim
Prolaktin ne kadar dusukse o kadar iyidir canim ama senin bahsettigin sanirim progesteronKiminin yüksek kiminin düşük işte bende yükselsin diye uğraşıyorum
Evet artık iyice karıştı kafalarProlaktin ne kadar dusukse o kadar iyidir canim ama senin bahsettigin sanirim progesteron
Merhaba fsh ve prolaktin icin kullanildigini biliyorum ama testosteron hakkinda bilgim yok. Hormon ilaçlarının genelinin yan etkileri ağır malesef ama bana kalırsa ya doktorunuza güvenin yada doktorunuzu değiştirin yine baska bir doktorun tedavisine güveninMerhabalar bende tiroit var ilaç kullanıyorum. Testosteron yani erkeklik hormonum yüksek çıktı. Doktor 3 ay diane 35 kullanmamı söyledi fakat bu ilaç çok zararlı ve yurtdışında yasaklı. Bende testere dişli Aslan pençesi aldım. Merak ettiğim bu bitki testosteronu normale indirir mi ? Kullanmaya ne zaman başlamalıyım ? Belli bir gün var mı Adetin şu günü başlanacak falan diye. Ve kullanırken hamile kalındığında ben anlayana kadar bebeğe bir şey olur mu? Kaç gün uygulanır Kür?