• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ, VE HAMİLELİK🥳🥳🥳🥳🥳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

-Yagmur-

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
3.445
7.972
78
Selam kızlar bu cayı kulla nıp hamıle kalan var mı aranızda ilk defa kullanıyorum ve cok heyecanlıyım🥳🥳🥳 olumlu veya olumsuz yorumlarınızı beklıyorum

Selam kızlar bu cayı kulla nıp hamıle kalan var mı aranızda ilk defa kullanıyorum ve cok heyecanlıyım🥳🥳🥳 olumlu veya olumsuz yorumlarınızı beklıyorum
Merhaba ben kullaniyorum hatirlarsan mesajlasmistik. 1 ay kullandim. 1 hafta ara verdim adete girmedim tarlusal kullandim gebelik cikmayinca. Hala kullanmaya devam ediyorum gunde 2 kere iciyorum. Suan bisey yok. Ama en az 3 ay devam edilmesi lazim bence hormonlari tamamen duzenlemesi icin. Insallah sen hamilesindir :)

:KK45:selam canım hatırladım yumurtlamayı gordum 15. gunde bugun 16gün yumurta catladı inşallah tutar canım hayırlısı bakalım bukadar erken yumurtlama bile benım icin artı bişeyi aslan pencesinin gecen ay 41 gun adet oldum düşün ne kadar gec yumırtlamısım

Bu arada kestim yumurtlamayı gprunce sence devam etmelimiyim zaten bitti de biliyormusun ertesi gun almaya gidecektim yumurtlamayı gordum

:KK45:selam canım hatırladım yumurtlamayı gordum 15. gunde bugun 16gün yumurta catladı inşallah tutar canım hayırlısı bakalım bukadar erken yumurtlama bile benım icin artı bişeyi aslan pencesinin gecen ay 41 gun adet oldum düşün ne kadar gec yumırtlamısım
Dualarim seninle canim insallah guzel haberler verirsin bize. Rabbim yardimcin olsun :) cok merak ediyorumm :)

merhaba hayırlı olsun gebesiniz, td aslan pencesi cayı kullandıgınız ay mı gebe kaldınız

Back
X