Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben kullaniyorum hatirlarsan mesajlasmistik. 1 ay kullandim. 1 hafta ara verdim adete girmedim tarlusal kullandim gebelik cikmayinca. Hala kullanmaya devam ediyorum gunde 2 kere iciyorum. Suan bisey yok. Ama en az 3 ay devam edilmesi lazim bence hormonlari tamamen duzenlemesi icin. Insallah sen hamilesindir :)Selam kızlar bu cayı kulla nıp hamıle kalan var mı aranızda ilk defa kullanıyorum ve cok heyecanlıyımolumlu veya olumsuz yorumlarınızı beklıyorum
Dualarim seninle canim insallah guzel haberler verirsin bize. Rabbim yardimcin olsun :) cok merak ediyorumm :)selam canım hatırladım yumurtlamayı gordum 15. gunde bugun 16gün yumurta catladı inşallah tutar canım hayırlısı bakalım bukadar erken yumurtlama bile benım icin artı bişeyi aslan pencesinin gecen ay 41 gun adet oldum düşün ne kadar gec yumırtlamısım
Yumurtlamayi gorduysen devam etme bence. 2 secenek var ya tutcak ya tutmucak. Adet olursan devam edersin :) insallah tutmustur.Bu arada kestim yumurtlamayı gprunce sence devam etmelimiyim zaten bitti de biliyormusun ertesi gun almaya gidecektim yumurtlamayı gordum
Insallah canım zaten onemli olan yumurtlama değilmi ondan sonrası ya olur ya adet oluruz ıcmeye gerek yok yaniYumurtlamayi gorduysen devam etme bence. 2 secenek var ya tutcak ya tutmucak. Adet olursan devam edersin :) insallah tutmustur.
Aynen ama olurda adete girersen tekrar basla canim. O ay tekrar yumurtlama gormeni kolaylastirir bence. :)))Insallah canım zaten onemli olan yumurtlama değilmi ondan sonrası ya olur ya adet oluruz ıcmeye gerek yok yani
Tamam dır camımAynen ama olurda adete girersen tekrar basla canim. O ay tekrar yumurtlama gormeni kolaylastirir bence. :)))![]()
merhaba hayırlı olsun gebesiniz, td aslan pencesi cayı kullandıgınız ay mı gebe kaldınızSelam kızlar bu cayı kulla nıp hamıle kalan var mı aranızda ilk defa kullanıyorum ve cok heyecanlıyımolumlu veya olumsuz yorumlarınızı beklıyorum
Malesef bu topiği actıkan 4 ay sonra rahim flimi cekilip gebe kaldımmerhaba hayırlı olsun gebesiniz, td aslan pencesi cayı kullandıgınız ay mı gebe kaldınız
Sabah aksam tok bi bardak sıcak suya bi tatlı kaşıgı demleyip kullanabilirsin canımKULLANIMI NASIL KI KIZLAR