- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.421
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Merhabalar . Bende de pco var . Bu küre adet bitiminden hemen sonra mı başlamamız gerekiyor
Canım ne zaman başlanacağını bilmiyorum benim şuan adetimin 3.günü dün akşam başladım içmeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar . Bende de pco var . Bu küre adet bitiminden hemen sonra mı başlamamız gerekiyor
Tamam teşekkür ederim bende katılıyorum bu kürü yapmayaCanım ne zaman başlanacağını bilmiyorum benim şuan adetimin 3.günü dün akşam başladım içmeye
Tamam teşekkür ederim bende katılıyorum bu kürü yapmaya
İnsallah aminnn pco sebebiyle 60 günde bir adet goruyorum normalde. Ama gecen ay incir kurunu duymustum yapmaya üşenip sadece kuru incir yedim her gün sabah akşam 3 er tane. Yıllardır hiç olmayan bir sey oldu ve 40. Günde adet oldum belkide o incirler işe yaradı ama bunu kökten çözmek icin bende testere disli aslan pencesine basliyorum incir yemeyede devam edeceğim bu arada 3 aydır bebek istiyorum ama nasip olmadı henüzHadi bakalım bismillah inşallah faydası olur..
Burada birbirimize güzel haberler verelim inşallah
Amin canım inşallahİnşallah şifa olır canım
Ebru destanın hamile kalma küründe vardı bu bitki ben o kürü uyguladığım ay hamile kaldım ancak düşük yaptım. İşe yarıyor hamile kalmadaKızlar bugün içmeye başaldım
Daha önce kullanan varmı?
İbrahim saraçoğlu öyle güzel faydalarını anlattı ki şifa bulmuş gibi hissediyorum kendimi
Müthiş hormon dengeliyormuş !
Yüksekse normal seviyeye
Düşükse yine normal seviyeye geitiriyormuş
E hamile kalmada en büyük etken de hormonlar
Hatta bi kadın doktora gitmiş ve fsh hormonu 25 olduğu için doktor senin çocuğun olmaz demiş kadın 3 gün ölü gibi gezdim diyor
Sonra bu kürü bulmuş uygulamış ve şimdi iki tane çocuğu varmış benim için MUCİZEvi bir bitki diyor..
Bunu içip hamile kalan çok kişiyi okudum az önce hemde kadınlar kulubünde..
Bu ot kadınalrın otuymuş
Bebek isteyenlere tavsiye olsun diye yazdım
Vesilemiz nedir bilmiyoruz
Gayret bizden Takdir ALLAHTAN
Önümüzde ki günlerde doktora gidicem henüz hormon değerlerimi bilmiuorım ama gidene kadar içicem faydası olacağına sonsuz inanıyorum ❣
Bu bitkiyle hamile kalan varmı acaba ?
Ebru destanın hamile kalma küründe vardı bu bitki ben o kürü uyguladığım ay hamile kaldım ancak düşük yaptım. İşe yarıyor hamile kalmada
Ben aldım kullanacaktım hamile oldugumu öğrendim. Sizlere inşallah fayda saglar.
2 sene sonra kaldım bende canım. Doktora gittiniz mi daha 1 sene olmuş gerci de. Yorma kendini olur inşallahMaşallah çok sevindim sizin adınıza Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsiinn
Kaç ay sonra hamile kaldınız
Bizim bir sene oldu ama henüz hiç hamile kalamadım
2 kez düşük yaptım rahimde perde vardı bende düşüğe neden oluyormuş sanırım. Şimdi hamileyim tüp bebek yaptırdım ben ama amh düşüktü doğal yolla 2 kez kaldım ancak devam etmediAy inşallah bana da faydası olur
Sizin evladınız varmı şuan da yeni mi düşük yaptınız
2 kez düşük yaptım rahimde perde vardı bende düşüğe neden oluyormuş sanırım. Şimdi hamileyim tüp bebek yaptırdım ben ama amh düşüktü doğal yolla 2 kez kaldım ancak devam etmedi
2 sene sonra kaldım bende canım. Doktora gittiniz mi daha 1 sene olmuş gerci de. Yorma kendini olur inşallah
Dogru yaptınız canım doktorlar da bi sene bekletiyor zaten. Araştırma hastanesine gitseydiniz infertilite bölümüne.
Sürekli değişiyo zaten canım doktorlar adetin üçüncü gunune alsaydın keşke randevu. Hormonlardan başlarlardı direkt. Ben 1 ay gittim geldim kanuni yw gittik bizde. Sürekli cagırıo adet bitsin gel adetin ilk gunu gel falan. Bide hep alttan bakıolar dı. Onu da göz onunde bulundur canımEvet o bölüme gidicez inşallah araştırma hastanesineden aldık randevuyu zeynep kamil
İnşallah doktorumuz iyiidr
Sürekli değişiyo zaten canım doktorlar adetin üçüncü gunune alsaydın keşke randevu. Hormonlardan başlarlardı direkt. Ben 1 ay gittim geldim kanuni yw gittik bizde. Sürekli cagırıo adet bitsin gel adetin ilk gunu gel falan. Bide hep alttan bakıolar dı. Onu da göz onunde bulundur canım