Evet okumuştum yazıda.hayırlısıyla gebelik düşünüyorum.siz kullandınız mı pekiSüt hormonu yüksekliği prolaktin e de iyi geliyor
Ben dostinex kullanıyorum süt hormonu yüksekmişEvet okumuştum yazıda.hayırlısıyla gebelik düşünüyorum.siz kullandınız mı peki
İnşallah canım bu 12. Günüm kullanıyorum hala bakalımBen de aslan pençesine başladım gebelik için inş faydasını görürüz
Benim de 9.günüm canım,yumurtlama zamanında zararı var mıdır diye çok araştırdım ama bir şey bulamadım ,sen biliyor musun acaba bununla ilgili bir şey ?İnşallah canım bu 12. Günüm kullanıyorum hala bakalım
Bu tarz kürleri 15 gün kullanabilirsiniz 15 günden sonra bırakın, yumurtlama zamanı herhangi bir zararı yoktur..Benim de 9.günüm canım,yumurtlama zamanında zararı var mıdır diye çok araştırdım ama bir şey bulamadım ,sen biliyor musun acaba bununla ilgili bir şey ?
Bende araştırdım bi zararı yok diyorlar inş öykedir bi ay kullamayı düşünmüyorum bakalım faydası olur umarımBenim de 9.günüm canım,yumurtlama zamanında zararı var mıdır diye çok araştırdım ama bir şey bulamadım ,sen biliyor musun acaba bununla ilgili bir şey ?
Bu ay bu kür bitsin bi etkisi olmazsa hayır kullamayı düşünüyorum bende. Benim adet düzensizliğim var düzene kaymak için neler denedim fayda etmediCanım adet düzensizliği için hayıt suyu öneirirm kesinlikle tek bi şişe daha bitmeden çok etki etti bana. Aktardan aldık şişede satılıyor su renginde. Harika bir şey.
Sabah akşam aç karnına içiyorum.
Yarım çay b. Hayıt suyu, yarım çay b. Normal su.
8 gün süren ve sancılı olan adetim sancısız ve eskisi gibi 6 gün sürdü. İkinci içişimde hemen regl oldum zaten, 1 lt var şişede az kaldı bitene kadar kullanacam İnşallah
Anladım çok teşekkür ederimBu tarz kürleri 15 gün kullanabilirsiniz 15 günden sonra bırakın, yumurtlama zamanı herhangi bir zararı yoktur..
İnş faydasını görürüz tez vakitte canımBende araştırdım bi zararı yok diyorlar inş öykedir bi ay kullamayı düşünmüyorum bakalım faydası olur umarım
Ne kadardır çocuk düşünüyorsunuzİnş faydasını görürüz tez vakitte canım
10 aydır ,siz?Ne kadardır çocuk düşünüyorsunuz
Merhaba bende bugun aldım aslan pençesını adete etkı ettıgını cok okudum onun ıcın baslıcam sız nasıl kullanıyosunuz gunde kac kez aç tok yazabılırmısınızİnşallah canım bu 12. Günüm kullanıyorum hala bakalım
Ben sabah aç karnına bi bardak içiyorum.Saraçoğlunun sitesinde bi ay kullanıp bi hafta ara verilip bi ay daha devam edip kür sonlandırıyor.adet düzensizliği için kullanıyorum daha adet olmadım bakalım ne kadar etki edecekMerhaba bende bugun aldım aslan pençesını adete etkı ettıgını cok okudum onun ıcın baslıcam sız nasıl kullanıyosunuz gunde kac kez aç tok yazabılırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?