• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testere dişli Aslan pençesi kürü

Kesek

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
385
1.044
63
Günaydın hanımlar..benim adet düzensizliğim vardı genelde hep olan birşeydi önceden en geç 35.adet olurken şimdi 40 günlere çıktı ve adeti beklerken ağrım sızım daha çok artıyor.araştırdım ve testere dişli Aslan pençesi otunu buldum baya iyi geliyormuş adet düzenine ki bende akşam içtim sabaha adet oldum yoksa geleceği yoktu.uzun süre kullanıp faydasını gören var mı aramızda

Canım adet düzensizliği için hayıt suyu öneirirm kesinlikle tek bi şişe daha bitmeden çok etki etti bana. Aktardan aldık şişede satılıyor su renginde. Harika bir şey.
Sabah akşam aç karnına içiyorum.
Yarım çay b. Hayıt suyu, yarım çay b. Normal su.
8 gün süren ve sancılı olan adetim sancısız ve eskisi gibi 6 gün sürdü. İkinci içişimde hemen regl oldum zaten, 1 lt var şişede az kaldı bitene kadar kullanacam İnşallah

Kistim de atıldı elhamdülillah hayıt suyu sayesinde. Çikolata kisti, miyom. a bile etkisi var bunun
Gebelik için de çok etkili,
Aspir yağı da önerilir gebelik için.

Unuttum söylemeyi bide keten tohumu yağı. Ama özellikle hayıt suyu muhteşem bir şey, Aspir yağı ve keten tohumu yağını da alacam inşallah

Benim de 9.günüm canım,yumurtlama zamanında zararı var mıdır diye çok araştırdım ama bir şey bulamadım ,sen biliyor musun acaba bununla ilgili bir şey ?
Bu tarz kürleri 15 gün kullanabilirsiniz 15 günden sonra bırakın, yumurtlama zamanı herhangi bir zararı yoktur..

Benim de 9.günüm canım,yumurtlama zamanında zararı var mıdır diye çok araştırdım ama bir şey bulamadım ,sen biliyor musun acaba bununla ilgili bir şey ?
Bende araştırdım bi zararı yok diyorlar inş öykedir bi ay kullamayı düşünmüyorum bakalım faydası olur umarım

Canım adet düzensizliği için hayıt suyu öneirirm kesinlikle tek bi şişe daha bitmeden çok etki etti bana. Aktardan aldık şişede satılıyor su renginde. Harika bir şey.
Sabah akşam aç karnına içiyorum.
Yarım çay b. Hayıt suyu, yarım çay b. Normal su.
8 gün süren ve sancılı olan adetim sancısız ve eskisi gibi 6 gün sürdü. İkinci içişimde hemen regl oldum zaten, 1 lt var şişede az kaldı bitene kadar kullanacam İnşallah
Bu ay bu kür bitsin bi etkisi olmazsa hayır kullamayı düşünüyorum bende. Benim adet düzensizliğim var düzene kaymak için neler denedim fayda etmedi

İnşallah canım bu 12. Günüm kullanıyorum hala bakalım
Merhaba bende bugun aldım aslan pençesını adete etkı ettıgını cok okudum onun ıcın baslıcam sız nasıl kullanıyosunuz gunde kac kez aç tok yazabılırmısınız

Merhaba bende bugun aldım aslan pençesını adete etkı ettıgını cok okudum onun ıcın baslıcam sız nasıl kullanıyosunuz gunde kac kez aç tok yazabılırmısınız
Ben sabah aç karnına bi bardak içiyorum.Saraçoğlunun sitesinde bi ay kullanıp bi hafta ara verilip bi ay daha devam edip kür sonlandırıyor.adet düzensizliği için kullanıyorum daha adet olmadım bakalım ne kadar etki edecek

Back