Gebeliğe Hazırlık Testere dişli aslan pencesi fsh daha da yükseldi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dikkat et hayıt prolaktini yükseltiyor ben de aslan pençesi içiyorum ama karıştırmadan

Dikkat et hayıt prolaktini yükseltiyor ben de aslan pençesi içiyorum ama karıştırmadan
Prolaktini mi napacagımı şaşırdım artık aslan pencesını bıraktım ben 1 ay kullandım hayıtla aslana tekrar baslamıstım ama fsh yükselti dıye düşünüyorum o yuzden hayıtın hap olanını kullanıyorum şuan valla her seyı denemeye çalışıyorum deneme tahtası oldum artık allahtan ümit kesılmez şimdi bı de inofolic kullanmaya başladım çok güzel yorumlar okudum

Canım stresi bırak öncelikle. Ari sütü al bence çok faydalı kanserden tut her şeyle savaşıyor. Doğurganlığı da artırıyor. Her gün yürüyüş yap.

Canım stresi bırak öncelikle. Ari sütü al bence çok faydalı kanserden tut her şeyle savaşıyor. Doğurganlığı da artırıyor. Her gün yürüyüş yap.
Saol kuzum bayramdan öncesı çok stres içindeydim şimdi işi bıraktım bıraz daha rahat gibiyim arı sütü kullandım ama polen ham bal karışımı bıraz pahalı malum

Saol kuzum bayramdan öncesı çok stres içindeydim şimdi işi bıraktım bıraz daha rahat gibiyim arı sütü kullandım ama polen ham bal karışımı bıraz pahalı malum
Anladım Canım benim Rabbim hayırlısıyla nasip etsin İNŞAALLAH

Ona ben de başladım inşallah. İncirden havuctan uzak dur. Stres çok yükseltiyor valla. Ama bana hayır iyi gelmedi her ay ayrı ayrı kullanıp test yaptırdım hayıt içince pro. Yükseldi bıraktım testere dişli iyi geldi.

Merhabalar canım. Bu ilacı 2 yıl önce genel cerrah bölümü bana vermişti. Gogsumde ufak ufak kist farkettim bunu verdi hem kistleri yok eder hem adet düzenler demişti. Bende.kullandim. daha sonra adetlerim düzene girdi baya iyiydi yani geçen eylül ayında bıraktım hapı iki ay daha düzenli adet oldum sonra duzensizlesti. Ramazan da tekrar kullandım 1 ay geç geldi adet ama yumurta kistim varmış eridi 2 aya. Demek istediğim bu ilaç güzel ben inaniyorym bu ilaca hormonları duzettigine. Klomen kullanıyorum ben eğer kullanmasaydim bu hapa devam edecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…