Bende fsh yüksekti bende 15 güne yakındır Aslan pençesi ve hayıt tohumu içiriyorum yükseltir mi diyorsunuz ya tedirgin oldum şimdiArkadaşlar iyi akşamlar 1 ay düzenli aslan pençesi kullandım yıne kırmızı kart gördüm bu ayda ve test yaptırdım fsh 14.66 dan 18.8 e yükselmiş delircem artık ben 10 gunden fazla iş yerinde aşırı derece de stres altındaydım adet donemım bu streslı zamana denk geldi adet 4. gün fsh test yuksek cıktı yeni aldım akşam üstü sonucu 2. gün öncesı hayıt tohumu aldım as.pen sı ile karıstırıp içiyorum ve hapı olduğunu araştırdım bugün aldım hapını kullanan var mı napcam ben
Ben şok yaşadım test sonucumu alınca çok umutluydum fsh testere dişli aslan pençesi ile düşecegıne fakat yükselmiş şimdi sadece hayıt tohumu kullanıcam bu ay hapını aldım bugün hayıt tohumunun deneme tahtası gıbı oldum çok moralim bozuldu pes etmek üzereyim artık tedırgın etmek istemem sizi bılemıyorum ben baya stres dolu gunler yasadım bu sıralar fakat adetım duzene giriyor gıbıBende fsh yüksekti bende 15 güne yakındır Aslan pençesi ve hayıt tohumu içiriyorum yükseltir mi diyorsunuz ya tedirgin oldum şimdi
Ben hayıt tohumunu bizzat kaynatıp içiyorum bende adet olunca tekrar hormon testi yapacam benim amh değerim de düşükBen şok yaşadım test sonucumu alınca çok umutluydum fsh testere dişli aslan pençesi ile düşecegıne fakat yükselmiş şimdi sadece hayıt tohumu kullanıcam bu ay hapını aldım bugün hayıt tohumunun deneme tahtası gıbı oldum çok moralim bozuldu pes etmek üzereyim artık tedırgın etmek istemem sizi bılemıyorum ben baya stres dolu gunler yasadım bu sıralar fakat adetım duzene giriyor gıbı
Amh hiç ölçtürmedim dr. İstemedi zaten mevcut dr.bıraktım başka dr.bulacagım ilgisiz bı dr.Ben hayıt tohumunu bizzat kaynatıp içiyorum bende adet olunca tekrar hormon testi yapacam benim amh değerim de düşüksizin nasıl
Amh hiç ölçtürmedim dr. İstemedi zaten mevcut dr.bıraktım başka dr.bulacagım ilgisiz bı dr.
Evet bunu aldım 2.3 gündür tohumun çayını içiyordum bugun ilk defa bunu içtim günde 1 kez sanırım bakalım nolcakKullandığınız ilaç bu mu hayıt ilacı
Zaten 15 gundur iş yerınde aşırı stres altındaydım test sonucunu gorunce şok oldum fakat td.aslanpencesı dengeleyım düşürmesı gerekmıyormuydu bugun içmedım aslanpencesınısenın fsh başka birşeyler yükseltmiştir ,
sıkıntı stres gibi faktörler
Valla dogru soyluyorsunuz ama insan bi umut dıye yapıyor amh dr. Hiç istemedı benden inş. Fsh düzelirBilinçsiz bitki kürü uygulamayın herkese iyi gelen size iyi gelmeyebilir ama fsh da her ay değişen bir hormon zaten net bşy vermez. Amh yaptırdınız mı
Fsh net bi bilgi vermez her ay değişir asıl yumurtalık rezervi amh ile çıkıyor ortaya ona göre belli olur yaptır bnceValla dogru soyluyorsunuz ama insan bi umut dıye yapıyor amh dr. Hiç istemedı benden inş. Fsh düzelir
Fsh net bi bilgi vermez her ay değişir asıl yumurtalık rezervi amh ile çıkıyor ortaya ona göre belli olur yaptır bnce
Fark etmiyor zamanı onun ama asıl rezervi o gösterir ona göre hareket edersinHangı zaman aralıgında yaptırılıyor amh testi acaba
Tesekkür ederim cevabın için saolFark etmiyor zamanı onun ama asıl rezervi o gösterir ona göre hareket edersin
Zaten 15 gundur iş yerınde aşırı stres altındaydım test sonucunu gorunce şok oldum fakat td.aslanpencesı dengeleyım düşürmesı gerekmıyormuydu bugun içmedım aslanpencesını
Bende civan percemi ve Aslan pençesi beraber kaynatıp içiyorum hayıt tohumunu da ayrı günde bir kez kaynatıp içiyorum bakalım adet olunca 2. Gün gidip test yapacam hormon değerlerim nasıl olmuş diyefsh hayıt otu düşür canım aslan pençesi ve civan perçemi de diğer hormanları düzenlesin diye i.iyoruz
ama asıl hayıt otu
Msj yenı gordum kusura bakma saol aslanp.fsh hayıt otu düşür canım aslan pençesi ve civan perçemi de diğer hormanları düzenlesin diye i.iyoruz
ama asıl hayıt otu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?