Arkadaşlar merhaba adetime tam 2 gün var normal gebelik testi yaptım bı 10 15 dk sonra teste baktığımda varmı yokmu bı hayalet :) çizgi gördüm sanki. Fotoğrafları ekledim yardımcı olur musunuz. 10 15 dkda kuruma çizgisi olur belki diye suyada tuttum çizgi gitmedi çok net resim değil ama yardımcı olursanız sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teste bakarmisiniz
- Konu Sahibi hatice90
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Teşekkür ederimEvet ben de gördüm hayalet çizgi var. Kan verin isterseniz inşallah kanda da çıkar
Bencede hamilesiniz ..inşallah düzenli olarak artış gösterirTeşekkür ederim
Dün yaptım testi hemen hastaneye de gitmek istemiyorum bugün tekrarlamakta fayda varmı?Bencede hamilesiniz ..inşallah düzenli olarak artış gösterir
Çok teşekkür ederim akşama tekrarlar bayram sonuda kan vermeyi düşünüyorumBence var gibi :)) ben ilk öğrendiğimde bundan daha silikti beta hcg 18 le öğrenmiştim :)
- 30 Mart 2020
- 7.879
- 15.720
- 198
- 5 Mayıs 2022
- 8
- 7
- 1
- 36
- 3 Ağustos 2021
- 446
- 347
- 23
- 29
Var gibi görünüyorArkadaşlar merhaba adetime tam 2 gün var normal gebelik testi yaptım bı 10 15 dk sonra teste baktığımda varmı yokmu bı hayalet :) çizgi gördüm sanki. Fotoğrafları ekledim yardımcı olur musunuz. 10 15 dkda kuruma çizgisi olur belki diye suyada tuttum çizgi gitmedi çok net resim değil ama yardımcı olursanız sevinirimEki Görüntüle 3059479
Bu pozitif bir test işte :) hayırlı olsun simdidenBende test yaptım ama emin değilim. T çok belirgin c biraz silik. Emin olamadım iki gün sonra yeniden yapacağım Eki Görüntüle 3059870
Bende aynı durumu yaşıyorum. Kan verdiniz mi
- 5 Mayıs 2022
- 8
- 7
- 1
- 36
Teşekkür ederim hayırlısı bakalım. Yarın kan testi yaptıracağım inşallah. Herkesin gönlünden geçen ne kadar güzellik varsa gerçek olur inşallah. Bekleyip isteyen herkesin kucağı dolsun.Bu pozitif bir test işte :) hayırlı olsun simdiden
Hayır vermedim adetim 1 gün gecikti tekrar test yaptım biri negatif biri bunun gibi çıktı o yüzden pazartesi o bekleyecegimBende aynı durumu yaşıyorum. Kan verdiniz mi
Bende öyle yapacağımHayır vermedim adetim 1 gün gecikti tekrar test yaptım biri negatif biri bunun gibi çıktı o yüzden pazartesi o bekleyecegim
Siz ne yaptınız. Ben hala hastalanmadim. Test yaptım cuma tekrar negatifti. Hala beklemekteyimBende öyle yapacağım
- 5 Mayıs 2022
- 8
- 7
- 1
- 36
Ben kan tahlili yaptırdım pazar akşamı. BHCG 1342 ÇIKTI. var görünüyor. Fakat bunlarla da bitmiyor. Şimdi de dış gebelik olur mu daha sonra kalp sesi duyulur mu vb düşünceler endişeler bitmiyormus. Bakalım yarın kadın doğuma gideceğim. Kaç haftalık bilmiyorum. İnşallah sizlerde hayırlı olana kavuşursunuz.
- 21 Eylül 2020
- 612
- 269
- 53
Merhaba adetiniz kaç gün geçikti bthcg yaptırdığınız güne kadar .ben adetime 2 gün kala yaptırdım 47 çıktı .belirtiniz var mıBen kan tahlili yaptırdım pazar akşamı. BHCG 1342 ÇIKTI. var görünüyor. Fakat bunlarla da bitmiyor. Şimdi de dış gebelik olur mu daha sonra kalp sesi duyulur mu vb düşünceler endişeler bitmiyormus. Bakalım yarın kadın doğuma gideceğim. Kaç haftalık bilmiyorum. İnşallah sizlerde hayırlı olana kavuşursunuz.