• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teste bakarmisiniz

hatice90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
102
57
98
34
Arkadaşlar merhaba adetime tam 2 gün var normal gebelik testi yaptım bı 10 15 dk sonra teste baktığımda varmı yokmu bı hayalet :) çizgi gördüm sanki. Fotoğrafları ekledim yardımcı olur musunuz. 10 15 dkda kuruma çizgisi olur belki diye suyada tuttum çizgi gitmedi çok net resim değil ama yardımcı olursanız sevinirim
IMG_20220503_121952.jpg

Evet ben de gördüm hayalet çizgi var. Kan verin isterseniz inşallah kanda da çıkar 🙏

Arkadaşlar merhaba adetime tam 2 gün var normal gebelik testi yaptım bı 10 15 dk sonra teste baktığımda varmı yokmu bı hayalet :) çizgi gördüm sanki. Fotoğrafları ekledim yardımcı olur musunuz. 10 15 dkda kuruma çizgisi olur belki diye suyada tuttum çizgi gitmedi çok net resim değil ama yardımcı olursanız sevinirimEki Görüntüle 3059479
Var gibi görünüyor 🥰

Ben kan tahlili yaptırdım pazar akşamı. BHCG 1342 ÇIKTI. var görünüyor. Fakat bunlarla da bitmiyor. Şimdi de dış gebelik olur mu daha sonra kalp sesi duyulur mu vb düşünceler endişeler bitmiyormus. Bakalım yarın kadın doğuma gideceğim. Kaç haftalık bilmiyorum. İnşallah sizlerde hayırlı olana kavuşursunuz.

Ben kan tahlili yaptırdım pazar akşamı. BHCG 1342 ÇIKTI. var görünüyor. Fakat bunlarla da bitmiyor. Şimdi de dış gebelik olur mu daha sonra kalp sesi duyulur mu vb düşünceler endişeler bitmiyormus. Bakalım yarın kadın doğuma gideceğim. Kaç haftalık bilmiyorum. İnşallah sizlerde hayırlı olana kavuşursunuz.
Merhaba adetiniz kaç gün geçikti bthcg yaptırdığınız güne kadar .ben adetime 2 gün kala yaptırdım 47 çıktı .belirtiniz var mı

Back