Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
TESTE BAKARMISINIZ LÜTFEN
- Konu Sahibi Mavigul34
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilemiyim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allahım lütfen öyle olsun 1 senedir uğraşıyorum herşeyim normal tahim filmim temiz eşimin spermler sağlıklı yek sorunum amh 0,02 tüp bebek önerdiler imkansızlıktan yapamadık böyle bir mucizeye çok ihtiyacım varBenimde böyle çıkmıştı hamilesiniz yüksek ihtimalle
İnşallah sabah tekrarlıcam kalkar kalkmaz oda böylerye kan vermeye gidicem lütfen dua edinBen de gördüm çizgiyi inşallah hamilesinizdir.
Tekrarla canım inşallah daha net çıkar haber et bende sbah test yapıcamİnşallah sabah tekrarlıcam kalkar kalkmaz oda böylerye kan vermeye gidicem lütfen dua edin
İnşallah hamilesindir canım benimAllahım lütfen öyle olsun 1 senedir uğraşıyorum herşeyim normal tahim filmim temiz eşimin spermler sağlıklı yek sorunum amh 0,02 tüp bebek önerdiler imkansızlıktan yapamadık böyle bir mucizeye çok ihtiyacım var
Rabbim bize çift çizgi görmeyi nasip etsin inşallah böyle şüphe olmadan ap açıkTekrarla canım inşallah daha net çıkar haber et bende sbah test yapıcam
Amiiinnn çok istiyorum sağlıkla inşallah nasip olsunRabbim bize çift çizgi görmeyi nasip etsin inşallah böyle şüphe olmadan ap açık
Bende yapışkan beyaz bi akıntı oluyor gün içinde bi kaç gündür sende de varmı böyle kalıp gibi de duruyor diyebilirimRabbim bize çift çizgi görmeyi nasip etsin inşallah böyle şüphe olmadan ap açık
Bendede akıntı var şeffafımsız tam şeffafta değil beyazda birazda kokulu gibi sanki ağır bi koku değil dikkat edince kokuyor gibi ama bende regli olucam gibi kramp ve agrılar varBende yapışkan beyaz bi akıntı oluyor gün içinde bi kaç gündür sende de varmı böyle kalıp gibi de duruyor diyebilirim
Gebelik olabilirmi adetim daha 1 2 gün geçikti 1 2 gün geçikmede bukadar silik olması normalmiHafif var
Kan verdiniz miGebelik olabilirmi adetim daha 1 2 gün geçikti 1 2 gün geçikmede bukadar silik olması normalmi
Merhaba evett 117 çıktı hamileyim dimiiKan verdiniz mi
Yaptınızmı testTekrarla canım inşallah daha net çıkar haber et bende sbah test yapıcam
Hayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda kucağını alırsın. Belirtiler nedirMerhaba evett 117 çıktı hamileyim dimii
Belirti olarak reglime 1 hafta kala gögüslerim çok şişti ve kaşındı regli tarihime 1 2 gün kala fos diye söndü ve geçti ozamanda kasık ağrım başladı ani bi ağrı ama sürekli değil 1 2 dakika sürüp geçen normalde o ağrıda lekelenmem olması lazımdı yani o ağrı normalde regli öncesi şekelenme başlangıcım olurdu ama leke olmayınca şüphelendim gecikmeyi beklerim 2 gün geçikti en ucuz kasat testi aldım yaptım silik 2. Çizgi çıktı birde reglime 3 4 gün kala çok uykulu gezdim beni şüphelendiren o oldu sürekli tatlı bi uyku bastırıyorduHayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda kucağını alırsın. Belirtiler nedir