• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TESTE BAKARMISINIZ LÜTFEN

Mavigul34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar reglim 1 gün geçikti regli belirtisi ağrılarım var ama yumurtla günümü vs değerlendirdik ovülasyonlar amh düşüklüğüm var lütfen yorumlarmısınk 5. Dakika normal kaset test

Eklentiler

• IMG_3615.jpeg
    IMG_3615.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 259
  • IMG_3614.jpeg
    IMG_3614.jpeg
    62,7 KB · Görüntüleme: 243
Bende yapışkan beyaz bi akıntı oluyor gün içinde bi kaç gündür sende de varmı böyle kalıp gibi de duruyor diyebilirim
Bendede akıntı var şeffafımsız tam şeffafta değil beyazda birazda kokulu gibi sanki ağır bi koku değil dikkat edince kokuyor gibi ama bende regli olucam gibi kramp ve agrılar var

Hayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda kucağını alırsın. Belirtiler nedir
Belirti olarak reglime 1 hafta kala gögüslerim çok şişti ve kaşındı regli tarihime 1 2 gün kala fos diye söndü ve geçti ozamanda kasık ağrım başladı ani bi ağrı ama sürekli değil 1 2 dakika sürüp geçen normalde o ağrıda lekelenmem olması lazımdı yani o ağrı normalde regli öncesi şekelenme başlangıcım olurdu ama leke olmayınca şüphelendim gecikmeyi beklerim 2 gün geçikti en ucuz kasat testi aldım yaptım silik 2. Çizgi çıktı birde reglime 3 4 gün kala çok uykulu gezdim beni şüphelendiren o oldu sürekli tatlı bi uyku bastırıyordu

Back
X