Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunKızlar reglm iki gün var test yaptım 1 nisandan beri bu şekilde çıkıyor ama kan testi yaptırmadım daha yerleşme kanamasıda olmadı eğer hamilelikse![]()
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlereHayırlı olsunYerleşme kanamasına gerek yok herkeste olmuyor ama kan vermenizi öneririm
![]()
1 nisandan beri 1 hafta olmuş. Beta verin bence adet beklemeyin.Kızlar reglm iki gün var test yaptım 1 nisandan beri bu şekilde çıkıyor ama kan testi yaptırmadım daha yerleşme kanamasıda olmadı eğer hamilelikse![]()
Ben burdayım anne daha neyine inanmiyosun diyo hayırlı olsunKızlar reglm iki gün var test yaptım 1 nisandan beri bu şekilde çıkıyor ama kan testi yaptırmadım daha yerleşme kanamasıda olmadı eğer hamilelikse![]()
Merhaba. Bu test çok net. Bence hiç beklemeden kan verin. Ben aşırı silik bir çizgiyle öğrenmiştim gebeliğimi.Kızlar reglm iki gün var test yaptım 1 nisandan beri bu şekilde çıkıyor ama kan testi yaptırmadım daha yerleşme kanamasıda olmadı eğer hamilelikse![]()
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canımAbla resmen ben burdayım diyor. Herkeste böyle olmuyor ne güzel![]()
Çalıştığımdan dolayı bir vakit bulamadım gitmeye o yüzden reglm bekliyordumMerhaba. Bu test çok net. Bence hiç beklemeden kan verin. Ben aşırı silik bir çizgiyle öğrenmiştim gebeliğimi.
YaaaaBen burdayım anne daha neyine inanmiyosun diyo hayırlı olsun![]()
İlk fırsatta1 nisandan beri 1 hafta olmuş. Beta verin bence adet beklemeyin.
Regline ne kadar var acaba test pozitif çünkü baya iki çizgide net yani geç ti mi adet tarihinİlk fırsatta![]()
Regline iki gün varsa sen 7 gün kala mi gördün çift çizgiyiKızlar reglm iki gün var test yaptım 1 nisandan beri bu şekilde çıkıyor ama kan testi yaptırmadım daha yerleşme kanamasıda olmadı eğer hamilelikse![]()
bir günüm kaldı ama ben 9 gün öncesinden farkettim bu durumuRegline ne kadar var acaba test pozitif çünkü baya iki çizgide net yani geç ti mi adet tarihin
9 gün öncesinde gördüm çift çizgiyiRegline iki gün varsa sen 7 gün kala mi gördün çift çizgiyi![]()
Demaaaa ayy kız insallah bende görürüm yaa9 gün öncesinde gördüm çift çizgiyi![]()
Hay maşallahRegline iki gün varsa sen 7 gün kala mi gördün çift çizgiyi![]()
Ovulsayon testiyle gebe kaldım bende zaten erken döllenme oldu büyük ihtimalbenim ovulasyon testim böyle çıkıyor, anca onda bu koyuluğu yakalayabiliyorum
hayırlı olsun, sağlıkla gelsin
![]()
İnsallahhhhhhhDemaaaa ayy kız insallah bende görürüm yaa![]()