- 5 Ağustos 2023
- 65
- 20
- 3
- 18
- Konu Sahibi zehracanum
Kızlar hamilelik mi ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglim 9 gün gecikti ardından 2 buçuk gün süren kahverengi kanamam oldu hafif oldu benimde kafam karıştıYani bir çizgi var ama Kuruma çizgisi gibi regliniz gecikti mi kaç dk da çıktı hayalet çizgi
Oo çok olmuş o zaman Testi tekrarlayın yada kan verinReglim 9 gün gecikti ardından 2 buçuk gün süren kahverengi kanamam oldu hafif oldu benimde kafam karıştı
Ama adet değil mi adet oldum diye biliyorum kahverengi kanama adet sayılmıyor mu?Oo çok olmuş o zaman Testi tekrarlayın yada kan verin
Yaşınız 16 mı gerçekten
Kahverengi kanama tam adet sayılmıyor 1 2 gün sürmüşse yerleşmeye benziyor ama yerleşme de diyemem adet kanaması daha yoğun olur.. Yani birde 9 gün gecikti diyorsun kan ver bnceAma adet değil mi adet oldum diye biliyorum kahverengi kanama adet sayılmıyor mu?
10 gün önce verdim kan negatif çıktıKahverengi kanama tam adet sayılmıyor 1 2 gün sürmüşse yerleşmeye benziyor ama yerleşme de diyemem adet kanaması daha yoğun olur.. Yani birde 9 gün gecikti diyorsun kan ver bnce
Az önce konu açmış ben sordum 21 dedi yaşına hangisi doğru senceYaşınız 16 mı gerçekten
Şüpheli.Az önce konu açmış ben sordum 21 dedi yaşına hangisi doğru sence![]()
Ee az önce 21 diHayır 19
Acil konular vardı rastgele seçtim düzeltirim şimdi
Aynen enteresanŞüpheli.
Bende her saat basi 1 yas aliyor diye dusundumRuh hali karışık onun![]()
Aynı şeyi bende düşündüm hamilelik için konu açmış yaşa bi baktım 16 yazıyo bı sordum 21 diyo buraya bı baktım 19 demişBende her saat basi 1 yas aliyor diye dusundum![]()