• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Teste bakar mısınız gebelik var mı sizce?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

agdi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
45
20
88
32
IMG_20220419_180748.jpg

Adete 2 yada 3 günüm var yumurtlamadan sonra 12.gun bugün daisy comfort marka test, 10.dakikadan sonra belirdi resimde net görünmüyor ama çok silik var sanki

Hayalet çizgi var erken gebelik testi olduğuna göre daha belirgin olmalıydı yarın ilk idrarla diğer testlerden yap yada kan ver en garantisi iki durum da hayırlısı olsun dizin için

Canım ben de saniyesinde gölge çizgi çıkmıştı o heyecanla gidip kan verdiğimde negatif sonuç almıştım. Bat günü tekrarla testini inşallah pozitif görürsün

Merhaba, dilerim gönlünüzce olur herşey ama maalesef ben de hem Days Comfort hem de Predictor erken gebelik testinde benzer durum yaşadım. Silik cizgiyi görüp, bir umut kan verip 0.100'u gorunce yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam 😔o yüzden erken gebelik testlerine güvenemiyorum. insallah sizinki gerçek bir pozitiftir❤️💐💐

Merhaba, dilerim gönlünüzce olur herşey ama maalesef ben de hem Days Comfort hem de Predictor erken gebelik testinde benzer durum yaşadım. Silik cizgiyi görüp, bir umut kan verip 0.100'u gorunce yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam 😔o yüzden erken gebelik testlerine güvenemiyorum. insallah sizinki gerçek bir pozitiftir❤️💐💐
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim en iyisi bat geçene kadar beklemek sanırım tekrar teşekkürler 💞

Back