Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teste bakar mısınız? Acilll
- Konu Sahibi Simssss6
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Mart 2024
- 737
- 131
- 18
Bence testi yenileyin sabah ilk idrar ileMerhabalar catlatma ignesi vuruldum bugun igne dahil 15. Günüm. Dun gebelik testim tek cizgiydi bugun hafif bir silik cizgi var sizce var midir
Sizde o hafif cizgiyi gordunuz muBence testi yenileyin sabah ilk idrar ile
- 20 Mart 2024
- 737
- 131
- 18
Evet gördüm ama ilk resimde bozuk gibi duruyor beyaz çizgi çıkmış çünkü dün benim yaptığım teste benziyor biraz ilk baştaki test çok umutlandırdı beni sabah ilk idrarla diğerini yaptım ama malesef
Eklentiler
Aaa evett bu sekilde benimde tamam sabah tekrar yapayim benEvet gördüm ama ilk resimde bozuk gibi duruyor beyaz çizgi çıkmış çünkü dün benim yaptığım teste benziyor biraz ilk baştaki test çok umutlandırdı beni sabah ilk idrarla diğerini yaptım ama malesef
- 20 Mart 2024
- 737
- 131
- 18
Aynen öyle farklı markada kullan istersen bozuk olan test freely markası ve hep bozuk çıkıyormuş aklında bulunsun ondan almaAaa evett bu sekilde benimde tamam sabah tekrar yapayim ben
- 20 Mart 2024
- 737
- 131
- 18
Ve belirtin var mı hiç ?Aaa evett bu sekilde benimde tamam sabah tekrar yapayim ben
Aaa evett bu sekilde benimdeEvet gördüm ama ilk resimde bozuk gibi duruyor beyaz çizgi çıkmış çünkü dün benim yaptığım teste benziyor biraz ilk baştaki test çok umutlandırdı beni sabah ilk idrarla diğerini yaptım ama malesef
bi mide bulantim oluyor arada ama ilac kullandim ve igne ondandir diye düşündüm dun test yaptim tek cizgiydi bugun bir daha yapayim dedim boyle çıktı bide süt beyaz akintim var 2 gundurVe belirtin var mı hiç ?
- 20 Mart 2024
- 737
- 131
- 18
İnşallah nasip olur hepimizeAaa evett bu sekilde benimde
bi mide bulantim oluyor arada ama ilac kullandim ve igne ondandir diye düşündüm dun test yaptim tek cizgiydi bugun bir daha yapayim dedim boyle çıktı bide süt beyaz akintim var 2 gundur
- 20 Mart 2024
- 737
- 131
- 18
Hiç kullanmadımDays doctor test markasida
- 20 Mart 2024
- 737
- 131
- 18
İnşallahBende ilk defa kullandim bunu bulabildim insallah isteyen herkese nasip olsun
- 18 Aralık 2023
- 284
- 76
- 18
- 21
Kızlar bugün çatlatma iğnesi 11. Gün normal kaset testte 1. Attığım gibi 10. Günde ise 2. Attığım gibi çıktı yorumunuz nedir kan vermeli miyim sizce yarın nurdan bu başka arkadaşla konuştuğumuzda 10. Günde kaset test bu kadar koyu olmaz demişti eğer iğne etkisi olsaydı