Adetime 9 gün kala kahverengi akıntı geldi ve iki gündür devam ediyor ara ara. Şu an adetime tam 6 gün var. Bugün predictor early erken gebelik testi yaptım ve fotoğrafta tam belli değil ama ikinci çizgi dipten çok az başladı devamı yok sizce hamilelik olabilir mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teste bakabilir misiniz hamilelik var mi?
- Konu Sahibi IlyZcn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #erkengebeliktesti gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Telefonda tam gözükmüyor şimdi fotoyu değiştirdim gözüküyor mu?Birşey göremedim adetinizi bekleyin bence
- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
Sanki bir gölge var gibiTelefonda tam gözükmüyor şimdi fotoyu değiştirdim gözüküyor mu?
Olabilir neden olması biraz daha bekle 2 gün kadar yine erken test al ya sa sabret adetini bekle ya da direk kan testine git canım inşallah vardırAdetime 9 gün kala kahverengi akıntı geldi ve iki gündür devam ediyor ara ara. Şu an adetime tam 6 gün var. Bugün predictor early erken gebelik testi yaptım ve fotoğrafta tam belli değil ama ikinci çizgi dipten çok az başladı devamı yok sizce hamilelik olabilir mi?
Çıplak gözle bakınca dipten başlamış ama devamı gelmemiş gibi gözüküyor kırmızı çok ince testte mi bozukluk var anlamadımSanki bir gölge var gibi
- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
- 133
Aynen tam o şekilde var peki yarın kan testi yaptırsam çıkar mı ? 26 ekimde batÜstten başlayan sonra kaybolan bir çizgi var gibi 2 gün sonra tekrar yapın, inşallah vardır
Benim de kafam o yüzden karıştı yani öylesine yaptığım bir testti. Yapmasaydım keşkeCanim ben gordum ama dedigin gibi dibi var ortalarina dogru cizgi yok
Boyle hamilelik oluyormu onu bilemedim
- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Varsa kanda çıkar bence. Bata 3 gün kala benim hcg 286 çıkmıştıAynen tam o şekilde var peki yarın kan testi yaptırsam çıkar mı ? 26 ekimde bat
- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
- 133
Bence biraz daha bekle insallah vardir dua edicem sanaAynen tam o şekilde var peki yarın kan testi yaptırsam çıkar mı ? 26
- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
Bence birkaç gün bekleyip testi yenileynÇıplak gözle bakınca dipten başlamış ama devamı gelmemiş gibi gözüküyor kırmızı çok ince testte mi bozukluk var anlamadım
hayırlısı olsun teşekkür ederim :)Bence biraz daha bekle insallah vardir dua edicem sana
bakalım ya gereksiz heyecan sardı beniÜstten başlayan sonra kaybolan bir çizgi var gibi 2 gün sonra tekrar yapın, inşallah vardır
- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.717
- 83
Adete 9 gün var çok var daha bekleyin benceAdetime 9 gün kala kahverengi akıntı geldi ve iki gündür devam ediyor ara ara. Şu an adetime tam 6 gün var. Bugün predictor early erken gebelik testi yaptım ve fotoğrafta tam belli değil ama ikinci çizgi dipten çok az başladı devamı yok sizce hamilelik olabilir mi?
Yarından itibaren 5 gün kaldı adetimeAdete 9 gün var çok var daha bekleyin bence
Ay inşallahBende gördüm çizgiyi inş hamilesindir tekrar test yap