• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teste bakabilir misiniz hamilelik var mi?

IlyZcn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
37
18
88
Adetime 9 gün kala kahverengi akıntı geldi ve iki gündür devam ediyor ara ara. Şu an adetime tam 6 gün var. Bugün predictor early erken gebelik testi yaptım ve fotoğrafta tam belli değil ama ikinci çizgi dipten çok az başladı devamı yok sizce hamilelik olabilir mi?

Eklentiler

• 8447779B-DD8A-4442-A774-62616096ADA8.jpeg
    8447779B-DD8A-4442-A774-62616096ADA8.jpeg
    120,9 KB · Görüntüleme: 811
Birşey göremedim adetinizi bekleyin bence 🤗

Adetime 9 gün kala kahverengi akıntı geldi ve iki gündür devam ediyor ara ara. Şu an adetime tam 6 gün var. Bugün predictor early erken gebelik testi yaptım ve fotoğrafta tam belli değil ama ikinci çizgi dipten çok az başladı devamı yok sizce hamilelik olabilir mi?
Olabilir neden olması biraz daha bekle 2 gün kadar yine erken test al ya sa sabret adetini bekle ya da direk kan testine git canım inşallah vardır

Çıplak gözle bakınca dipten başlamış ama devamı gelmemiş gibi gözüküyor kırmızı çok ince testte mi bozukluk var anlamadım
Bence birkaç gün bekleyip testi yenileyn

Adete 9 gün var çok var daha bekleyin bence

Back