Teste 3 çizgi çıkıyor

besiredas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
9
0
1
22
Kızlar bir haftadır adet olmuyorum test yaptım 3 çizgi çıkıyor her türlü testti denedim hem erken gebelik testi hem normal test sürekli 3 çizgi çıkıyor nedeni ne olabilir kan testi yaptım kan testi negatif ama test yaptığımda sürekli 3 çizgi çıkıyor ve belirti de yaşıyorum alt karnım ağrıyor bel ağrım var sürekli halsiz ve yorgunum bilen varsa cevap verebilir mi

Eklentiler

• 1000035636.webp
    1000035636.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 93
Tek çizgi bu. Sadece kalın. Gebe olsanız buna paralel
Var attım tekrar atayım
Tek çizgi bu. Sadece kalın. Test sonucunuz negatif. Buna paralel aynı bunun gibi bir çizgi olursa ancak o zaman pozitif oluyor. Ve bu çizgilerin arasında boşluk olmalı.

Tek çizgi bu. Sadece kalın. Gebe olsanız buna paralel

Tek çizgi bu. Sadece kalın. Test sonucunuz negatif. Buna paralel aynı bunun gibi bir çizgi olursa ancak o zaman pozitif oluyor. Ve bu çizgilerin arasında boşluk olmalı.
Dün kan verdim betam böyle çıktı ardından eve geldim parçalı şekilde kan geldi şimdi kadın doğum doktoru var ınatada ona attım bana diyor dış gebelik olabilir

Eklentiler

• 1000037004.webp
    1000037004.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 61
Dün kan verdim betam böyle çıktı ardından eve geldim parçalı şekilde kan geldi şimdi kadın doğum doktoru var ınatada ona attım bana diyor dış gebelik olabilir
Detaylı bir muayaneye gidin bence. Umarım hayırlısı olur

Back
X