- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.428
- 133
- Konu Sahibi Buyuk_umutlar
-
Resimden şu an ben de pek goremedimArkadaşlar 19 aydir evliyim ilk gunden çocuk istiyoruz. 6 aylik femara geçmişim var. Bu ay 4 tablet femara kullandim. Yani 7ci ayim 15 yumurtam gelişdi. 4 ocakda adet olmuşdum. Adetime daha 1 haftadan fazla var. Test yapdim ben çiplak gozle goruyorum ilk dakikalardan çikdi. Biliyorum daha çok erken tekrarlamak gerek. Herkese dediğim sabirli ol tavsiyesini şu an kendime uygulayamiyorumm. Akşam idrariyla yaptim. Sadece merak ediyorum. Goren var mi acaba?
Çok çok hafif gördüm diyebilirimResimden şu an ben de pek goremedim
Ona da şükürÇok çok hafif gördüm diyebilirim
Yok daha erkenOna da şükürzaten yumurtalamanin 8ci gunu bugun. Accikda olsa gorunmesi gerekli bana
Canım görür gibiyim inşallah hamilesindir.biraz sabırlı ol diycem yada hic degilse sabah tekrar et testi.benceArkadaşlar 19 aydir evliyim ilk gunden çocuk istiyoruz. 6 aylik femara geçmişim var. Bu ay 4 tablet femara kullandim. Yani 7ci ayim 15 yumurtam gelişdi. 4 ocakda adet olmuşdum. Adetime daha 1 haftadan fazla var. Test yapdim ben çiplak gozle goruyorum ilk dakikalardan çikdi. Biliyorum daha çok erken tekrarlamak gerek. Herkese dediğim sabirli ol tavsiyesini şu an kendime uygulayamiyorumm. Akşam idrariyla yaptim. Sadece merak ediyorum. Goren var mi acaba?
Tamam canim. Evet biraz zor gorulme ihtimali ama heo bu testleri yapdim hiç bir zaman birşey gormedim. Şu an ilk dakikalardan pembelik vardi T cizgisinde . işiklardan dolayi resimde belli olmadi sanirim. Şu an agzimin içinde kucuk beyaz yaralardan çikdi benim ilk evlendigim ay bir 5 haftalik duşugum olmuşdu onda da agzim tamamen yaraydi boyle aft denilen beyaz acitan yaralardan. Şu an da var. Hayirlisi tabiki bu belirtilere takilmamak gerek ama tup bebege yonlendirilmişdim o yuzden bu ay olmasini çok istiyorum dogal yollardanBen göremedim yumurtlamadan 8 gun sonra idrarda çıkmasi imkansız zaten kanda bile cikmamisti benim olduğu halde biraz sabret 12. Gun sabah yap
InsaAllah canim ya. Yarin da tekrarlayim InsaAllah yaniltmazCanım görür gibiyim inşallah hamilesindir.biraz sabırlı ol diycem yada hic degilse sabah tekrar et testi.bencehakkında hayırlısı
İnsallah canım Allah gönlüne göre versin senin ve tüm isteyenlerinInsaAllah canim ya. Yarin da tekrarlayim InsaAllah yaniltmaz
Ne yaptin canim tekrarladın mi ?InsaAllah canim ya. Yarin da tekrarlayim InsaAllah yaniltmaz
Evet canim daha 5 dakika oldu yapali yine cikdi. Dunkunden daha belirgin. InsaAllah sorunsuz şekilde ilerler. Allah yaniltmasin. Herkese nasib etsin InsaAllah. gelecek ay aşila yapacakdik. Çok dua ettim Allahim dogal yollarla hayirli hamilelik olsun diyeNe yaptin canim tekrarladın mi ?
Amin canim Aminİnsallah canım Allah gönlüne göre versin senin ve tüm isteyenlerin
Bak canim. Kan verip geldim. Baya belirginlesdi cok shukurrCanım görür gibiyim inşallah hamilesindir.biraz sabırlı ol diycem yada hic degilse sabah tekrar et testi.bencehakkında hayırlısı
Baya belirginleşdiNe yaptin canim tekrarladın mi ?
Hayırlı olsun kan testi ver mutlaka :)Baya belirginleşdi
Verdim canim 1-2 saate alirim sonucuHayırlı olsun kan testi ver mutlaka :)
Banada haber et mutlaka :) ben ayin 3.unu bekliyorum cunku 4.97 ile ogrenip sonra 47.84 oldu evde oglum var birakip gidemedim direk 2 hafta sonraya randevu aldim :) amaa tabiki bugun gidip birde idrar testi aldm yarin yapayim diyeVerdim canim 1-2 saate alirim sonucu
19 sonucum. 3 haftalik minnak bir şey. Şukurler olsun. Allah hayirlisin etsin ikimiz için de canim. Dunyanin en guzel duygusuymuş her zaman ağlayarak aylari başa vurardim. Sen de haber et canim sonuçlarindanBanada haber et mutlaka :) ben ayin 3.unu bekliyorum cunku 4.97 ile ogrenip sonra 47.84 oldu evde oglum var birakip gidemedim direk 2 hafta sonraya randevu aldim :) amaa tabiki bugun gidip birde idrar testi aldm yarin yapayim diyedeli gibiyim
HAayırlı olsun inşallahhh19 sonucum. 3 haftalik minnak bir şey. Şukurler olsun. Allah hayirlisin etsin ikimiz için de canim. Dunyanin en guzel duygusuymuş her zaman ağlayarak aylari başa vurardim. Sen de haber et canim sonuçlarindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?