• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testde silik çizgi goruyor musunuz?

19 sonucum. 3 haftalik minnak bir şey. Şukurler olsun. Allah hayirlisin etsin ikimiz için de canim. Dunyanin en guzel duygusuymuş her zaman ağlayarak aylari başa vurardim. Sen de haber et canim sonuçlarindan 🥰
Canımm gözün aydınn bayılıyorum böylee haberlere🥰🥰🥰 bir kaç gün geçsinde tekrar kan ver değer iki katı çıksın diye bizlerede dua et🥰

Canımm gözün aydınn bayılıyorum böylee haberlere🥰🥰🥰 bir kaç gün geçsinde tekrar kan ver değer iki katı çıksın diye bizlerede dua et🥰
Çok tesekkurler. Adet gunumde vericem bir de. Zaten değer azalsa da yapacak birşeyim yok malesef . Evde idrar testinin koyulaşmasina gorr takip edicem. Dualarim isteyen herkesle canim. 19 ay her ay neler çekdim, bu kulaklar neler duydu anlatamam. Bana doktor tedavi kismi bitdi sadece son ay bir tablet artirarak devam edelim. Ondan sonra ya usterseniz bekleyin ya asilama ya da tup bebek demişdi. Biz de ocak 12si tüp bebem merkezine gittik konuşduk. Doktor çok guzel konuşdu. Resmen beynimdeki kötü düşünceleri, olumsuzluklari atdi. Ve Allahin izniyle bu ay pozitiv somucu gordum. Beynim rahatdi çunki gelecek ay aşilamaya karar vermişdik. Bu ay bitsin de gideriz diyerek bu ayi geçiriyorduk. Ve 5 gun sogan suyu içdim. Ama gunde bir defa. Yumurtlama donemine kadar gunde 4-5km yuruyuş yaptim. Beynim de rahat Allah nasib etti. Herseyin zamani vardir. Allah hayirli zamanda herkese nasib etsin. Hamilelerin de sagsaglim bu donemlerini geçirmesine yardim etsin InsaAllah

Çok tesekkurler. Adet gunumde vericem bir de. Zaten değer azalsa da yapacak birşeyim yok malesef . Evde idrar testinin koyulaşmasina gorr takip edicem. Dualarim isteyen herkesle canim. 19 ay her ay neler çekdim, bu kulaklar neler duydu anlatamam. Bana doktor tedavi kismi bitdi sadece son ay bir tablet artirarak devam edelim. Ondan sonra ya usterseniz bekleyin ya asilama ya da tup bebek demişdi. Biz de ocak 12si tüp bebem merkezine gittik konuşduk. Doktor çok guzel konuşdu. Resmen beynimdeki kötü düşünceleri, olumsuzluklari atdi. Ve Allahin izniyle bu ay pozitiv somucu gordum. Beynim rahatdi çunki gelecek ay aşilamaya karar vermişdik. Bu ay bitsin de gideriz diyerek bu ayi geçiriyorduk. Ve 5 gun sogan suyu içdim. Ama gunde bir defa. Yumurtlama donemine kadar gunde 4-5km yuruyuş yaptim. Beynim de rahat Allah nasib etti. Herseyin zamani vardir. Allah hayirli zamanda herkese nasib etsin. Hamilelerin de sagsaglim bu donemlerini geçirmesine yardim etsin InsaAllah
Harikaa canımm bak neler yapmayı beklerken ne güzel haber aldın.İnşallah sağa salim kucağına da almak nasip olur.Zaten tamamen psikolojik kökenli.Allahım olmayanlara da versin🧡🤲🏻

Yaa çok sevindim yaa sağlıkla gelsin yavrunuz 🥰🥰 bizim için de dua et❤️

Diger yazilanlari okumaadan cvp verdim canim çok çok sevindim bizlerede dua et Allah isteyenlere nasip etsin🙏🙏🙏

Diger yazilanlari okumaadan cvp verdim canim çok çok sevindim bizlerede dua et Allah isteyenlere nasip etsin🙏🙏🙏
Amin canim Allah isteye herkese hayirlisiyla nasib etsin. Evet yorucu yipratici bir donem. Ama umudunuzu asla kaybetmeyin. Tamamen beyninizi boşaltmaya çalisin çocuk dusuncesinden. Bununla da çocuk için hormonlardan çok psikolojinin onemli olduğunu kesinleşdirmiş olduk ♥️ Allah hayirli evlatlar hayirli devamcilar nasib etsin hepimize

Arkadaşlar 19 aydir evliyim ilk gunden çocuk istiyoruz. 6 aylik femara geçmişim var. Bu ay 4 tablet femara kullandim. Yani 7ci ayim 15 yumurtam gelişdi. 4 ocakda adet olmuşdum. Adetime daha 1 haftadan fazla var. Test yapdim ben çiplak gozle goruyorum ilk dakikalardan çikdi. Biliyorum daha çok erken tekrarlamak gerek. Herkese dediğim sabirli ol tavsiyesini şu an kendime uygulayamiyorumm. Akşam idrariyla yaptim. Sadece merak ediyorum. Goren var mi acaba?
Ben gördüm.
Görünüyor

19 sonucum. 3 haftalik minnak bir şey. Şukurler olsun. Allah hayirlisin etsin ikimiz için de canim. Dunyanin en guzel duygusuymuş her zaman ağlayarak aylari başa vurardim. Sen de haber et canim sonuçlarindan 🥰
Ayyy sağlıkla dogurup büyutmek nasip olsun inşallah ..

Sabah test yaptım bende canim geriye sadece bebisi gormek kaldı :)

Eklentiler

• 20210128_104959.webp
    20210128_104959.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 15
Back
X