- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi TopraKahveBob
Arkadaslar sinava girecekler beraber calisalim mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu beni aşar ben en son a2 yapıp devam etmedim. B1 düsünuyorum kendime güveniyorum sınava kursa gitmeden girmeyi planlıyorum hep ama bir türlü niyetlenip başvuru yapmadım.
Nerde yasiyorsun?Uzun süreli oturum hakkı elde edebilmek için. Yaşadıgim yerde testdaf degilde öif diye bir kurum var sınavı hazirlayan, sertifikayı da orası veriyor.
Oturum izni sinavlari genelde daha kolay olur ve her sene hemen hemen ayni sorular sorulur. Bizim sayfaya gel beraber calisalim. wir können auch einfach auf deutsch unterhalten.Avusturya
Ben girdim sinava b2 sertifikasi aldim. Üni okumak icin alacaktim. Suan vaz gectimSiz nerede yasıyorsunuz acaba. Siz ne amacla sertifika alacaksiniz
Oooo tebrik ederim baya azimlisiniz anlaşılan. Bildigim kadarıyla b2 baya zor. Benimde zamanında öyle hayallerim vardı ama çoluk çocuk derken zor geldi. Vaktim oldukça bakarım siteye.
Insallah darısı başıma. Bir yaşında kızım var biraz daha büyüsün c1 olmasa da b1- b2 düsünüyorum. Size de başarılar dilerim.