testdaf

Bu beni aşar ben en son a2 yapıp devam etmedim. B1 düsünuyorum kendime güveniyorum sınava kursa gitmeden girmeyi planlıyorum hep ama bir türlü niyetlenip başvuru yapmadım.

Uzun süreli oturum hakkı elde edebilmek için. Yaşadıgim yerde testdaf degilde öif diye bir kurum var sınavı hazirlayan, sertifikayı da orası veriyor.

Oooo tebrik ederim baya azimlisiniz anlaşılan. Bildigim kadarıyla b2 baya zor. Benimde zamanında öyle hayallerim vardı ama çoluk çocuk derken zor geldi. Vaktim oldukça bakarım siteye.

Oooo tebrik ederim baya azimlisiniz anlaşılan. Bildigim kadarıyla b2 baya zor. Benimde zamanında öyle hayallerim vardı ama çoluk çocuk derken zor geldi. Vaktim oldukça bakarım siteye.

Cok zor degil inan. Tembelligi biraksam biliyorum c1 de yaparim.bir gün. Grammer hatalari göz ardi ediliyor ( anlami cok etkilemeyen kücük hatalar) almancayi hatasiz konusmak imkansiz gibi:-)

Insallah darısı başıma. Bir yaşında kızım var biraz daha büyüsün c1 olmasa da b1- b2 düsünüyorum. Size de başarılar dilerim.

X