Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklenen regl tarihinizden iki üç gün önce yapın. Yumurtlamayı biliyorsanız 12. Günde yapabilirsinizKızlar ilişkiden kaç gün sonra erken gebelik yapsam çıkar 1 hafta sonra çıkar mı yada çıkan oldu mu
12. Günde çıkar MıBeklenen regl tarihinizden iki üç gün önce yapın. Yumurtlamayı biliyorsanız 12. Günde yapabilirsiniz
İlişkiden 10 gün sonra çıkarKızlar ilişkiden kaç gün sonra erken gebelik yapsam çıkar 1 hafta sonra çıkar mı yada çıkan oldu mu
Maalesef göremedimAdetime 4 gün var sizde gölge görüyor musunuz
Ben bunda çizgi görüyorum silik de olsa bence ya gün gün ya da gün aşırı testle takip edin koyulaşmayıKizlar adetime 1 hafta kaldı üç gündür kasık ağrılarım afedersiniz ama beyaz da akıntı geliyor belirgin bir şekilde gebelik ihtimali var mıdır sizce bugün test yaptım bu şekilde çıktı
Üç gündür yapıyorum ilk resim ilk günden ikinci dündenBen bunda çizgi görüyorum silik de olsa bence ya gün gün ya da gün aşırı testle takip edin koyulaşmayı
İkinci resimde silik görüyorum bugün yaptınız mıÜç gündür yapıyorum ilk resim ilk günden ikinci dünden
Bugün yapmadım yarın yapmayı düşünüyorum sabredebilirsemİkinci resimde silik görüyorum bugün yaptınız mı
Yarın güzel haberler alırsınız inşallahBugün yapmadım yarın yapmayı düşünüyorum sabredebilirsem![]()