- 25 Aralık 2023
- 157
- 17
- 18
- 24
- Konu Sahibi aspenyaaaaa
Kızlar yumurtalamadan 7 gün geçti reglime 2 gün var sizce test yapsam barsa çıkar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kararsız kaldım ovulasyon testini aldığım sayfa 17 gün sonra yap dedi şu an reglime bir gün var ama tabi geç yumurtalama gördğm reglim değişir mi bilmiyorum ama en iyisi 2 hafta daha beklemek(gecikme olursa tabi)umarım hayırlısı ile pozitifi görürümUygulama bana hep yumurtlamadan en az 8 gün sonra yap diyor.
Yumurtlama zaten adetten 14 gün önce oluyor. Bence döngünüz bozulmuş. Çünkü normalde adete bir hafta kalmış olması lazım..Çok kararsız kaldım ovulasyon testini aldığım sayfa 17 gün sonra yap dedi şu an reglime bir gün var ama tabi geç yumurtalama gördğm reglim değişir mi bilmiyorum ama en iyisi 2 hafta daha beklemek(gecikme olursa tabi)umarım hayırlısı ile pozitifi görürüm
Pcos olduğum için geç yumurtalıyorumYumurtlama zaten adetten 14 gün önce oluyor. Bence döngünüz bozulmuş. Çünkü normalde adete bir hafta kalmış olması lazım..
Direkt döngünüz bozulmuş gibi bir cümle kuramazsınız herkes herkesle aynı değil.Yumurtlama zaten adetten 14 gün önce oluyor. Bence döngünüz bozulmuş. Çünkü normalde adete bir hafta kalmış olması lazım..
Bence yapma ben yumurtlamadan 11-12 gün sonra yapmıştım çok silik çıkmıştı hatta eşim bence yok falan demişti. İnsan sevinemiyor öyle olunca. Bekleyebilirsen reglin en az 4-5 gün geciksin öyle yap
Çok teşekkür ederim öyle yaparım..Bence yapma ben yumurtlamadan 11-12 gün sonra yapmıştım çok silik çıkmıştı hatta eşim bence yok falan demişti. İnsan sevinemiyor öyle olunca. Bekleyebilirsen reglin en az 4-5 gün geciksin öyle yap
Yoo denilebilir çünkü yumurtlama ile bat arası 14 gündür. Geç yumurtlama olursa regl de geç olur. Testi aldığınız site bile yumurtlamadan 17 gün sonra test yapın demiş..Direkt döngünüz bozulmuş gibi bir cümle kuramazsınız herkes herkesle aynı değil.
Keşke yazdıklarımı okuyup da yorum yapsaydınız.Yukarıda zaten geç yumurtalama gördüğüm için reglim değişmezse diye belirtmişim.Yoo denilebilir çünkü yumurtlama ile bat arası 14 gündür. Geç yumurtlama olursa regl de geç olur. Testi aldığınız site bile yumurtlamadan 17 gün sonra test yapın demiş..
Niye gerildiniz ki? Döngü değişmesi kötü bir şey değil, adet tarihi değişmesi demek. Neyse siz bildiğiniz gibi yapın...Keşke yazdıklarımı okuyup da yorum yapsaydınız.Yukarıda zaten geç yumurtalama gördüğüm için reglim değişmezse diye belirtmişim.