2 kez kimyasal geçirdim . Heyecan yapıyorum artık. Suya tuttum 20 sn bu şekilde oldu . Bat günüm zaten 17 si gözüküyor daha çok vsr ama sabırsız ben dayanamadımEn son attığınızda hayalet bir çizgi görüyorum. Ama çok erken adet döneminin geçmesini bekleyebilirsiniz?Evet beklemek zor hakkınızda hayırlısı olsun.
Ayyy çok heyecan yaptım şimdi. 2 kez kimyasal gebelik geçirdimBen bundan çok daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim. Erken gebelik testiyle tekrar edin en kisa zamanda da kan verip artislara bakin bence. Sağlıklı bir gebelik olsun
Silik bir şekilde görüyorum ama sanki daha çok erken gibi. 2 kez kimyasal geçirdim dedin nedeni araştırıldı mi2 kez kimyasal geçirdim . Heyecan yapıyorum artık. Suya tuttum 20 sn bu şekilde oldu . Bat günüm zaten 17 si gözüküyor daha çok vsr ama sabırsız ben dayanamadım
Hayır araştırılmadı canım 3kez düşük vs olmadan araştırma yapmıyorlarmış bende şaşırdım. Bulunduğum yerde doktorlar çok acaip en son gittiğimde kafana göre gelip burda kan verip test yaptıramazsın faturası bize kesiliyor diye çemkirmişti bana. Doktorda 7 gün kalıyor başka doktor geliyor sabit doktor yokSilik bir şekilde görüyorum ama sanki daha çok erken gibi. 2 kez kimyasal geçirdim dedin nedeni araştırıldı mi
Ne saçma bende 2 den fazla olunca araştırılır diye biliyorum doktorum o şekilde demişti. 1 kez de ben geçirdim doktordan araştırılmasını istedim ama 2 ve daha fazla olunca arastirilma yapılır dedi. Ama ben yine de enfeksiyon vs var mı diye baktırdım. Nasıl bilinçsiz doktorlar var öyle gerçekten anlam veremiyorum.Hayır araştırılmadı canım 3kez düşük vs olmadan araştırma yapmıyorlarmış bende şaşırdım. Bulunduğum yerde doktorlar çok acaip en son gittiğimde kafana göre gelip burda kan verip test yaptıramazsın faturası bize kesiliyor diye çemkirmişti bana. Doktorda 7 gün kalıyor başka doktor geliyor sabit doktor yok
En son gittiğim de hem kontrol bile etmedi beni. Ben en azından bir bakarmısınız dedim kist vs varmı diye bakmadı. Özele gittim birsey yok dediNe saçma bende 2 den fazla olunca araştırılır diye biliyorum doktorum o şekilde demişti. 1 kez de ben geçirdim doktordan araştırılmasını istedim ama 2 ve daha fazla olunca arastirilma yapılır dedi. Ama ben yine de enfeksiyon vs var mı diye baktırdım. Nasıl bilinçsiz doktorlar var öyle gerçekten anlam veremiyorum.
Yani kimyasal her kadında olabilirmiş ama yine de insan tedirgin oluyo tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyo. Umarım sağlıklı gebelik geçirebiliriz. Testte silik çizgi var bikac gün sonra tekrar edebilirsin testi.Bai
En son gittiğim de hem kontrol bile etmedi beni. Ben en azından bir bakarmısınız dedim kist vs varmı diye bakmadı. Özele gittim birsey yok dedi
Çok korkuyorum inanılmaz derecede umarım artık yüzümüz Güler. Şimdi yine suya tuttum canım kuruma çizgisi mi diye emin olmak için gitmedi o açık renk pembelik. Zaten 9. Gün çok erken yaptım ben.Yani kimyasal her kadında olabilirmiş ama yine de insan tedirgin oluyo tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyo. Umarım sağlıklı gebelik geçirebiliriz. Testte silik çizgi var bikac gün sonra tekrar edebilirsin testi.
Evet gerçekten çok çok erken ama anlıyorum seni bian önce olsun bitsine getirmek istiyoruz.Çok korkuyorum inanılmaz derecede umarım artık yüzümüz Güler. Şimdi yine suya tuttum canım kuruma çizgisi mi diye emin olmak için gitmedi o açık renk pembelik. Zaten 9. Gün çok erken yaptım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?