İnşallahBu şekilde sağlıklı sonuç alamazsınız testi tekrarların inşallah hamilesinizdir
Tırnağının nasıl deydiki orayaBu sabah test yaptım sanki ince bir çizgi var tırnağım değdiği için biraz kazındı birazda renk kayması oldu acaba ben mi yanlış görüyorum hamilelik var mi
Test bozuk .Bu sabah test yaptım sanki ince bir çizgi var tırnağım değdiği için biraz kazındı birazda renk kayması oldu acaba ben mi yanlış görüyorum hamilelik var mi
Bu sabah test yaptım sanki ince bir çizgi var tırnağım değdiği için biraz kazındı birazda renk kayması oldu acaba ben mi yanlış görüyorum hamilelik var mi
Test nasıl o hale geldiki
Ben ikinci çizgiyi görüyorum ama teste tırnağın değdiği için bozuk gibi duruyor. Bence hemen başka makta bi test ile tekrarla. Kaç gün gecikti reglin.İncelerken oldu tırnağım uzun biraz üstünde toz gibi birşey vardı onu alayım derken öyle oldu
Ben ikinci çizgiyi görüyorum ama teste tırnağın değdiği için bozuk gibi duruyor. Bence hemen başka makta bi test ile tekrarla. Kaç gün gecikti reglin.
Görüşlerinizi alabilirmiyim adetten 2 gün önce yaptım bu testi önceki yaptıklarım da aynı şekilde idrarı fazla kaçırmadım tam 4 damla bozuk sa da demek ki bütün bozuk testler bana denk geldiTırnağının nasıl deydiki orayabiraZ değil resmen testi yok etmişsiniz. Testi tekrarlayın bence
İdrar fazla damlatilmis. Üç damla kafi.Görüşlerinizi alabilirmiyim adetten 2 gün önce yaptım bu testi önceki yaptıklarım da aynı şekilde idrarı fazla kaçırmadım tam 4 damla bozuk sa da demek ki bütün bozuk testler bana denk geldi
4-5 yazıyorduİdrar fazla damlatilmis. Üç damla kafi.
Yaptıktan kaç dakika sonra negatif diye kenara attınız? Kuruma çizgisi de olabilir ama pembelik de var sanki. İmkaniniz varsa yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapın.Kizlar benim testide yorumlarmisiniz test negatif ciktiktan sonra kenara attiydim tekrar elime aldigimda boyleydi
Boş verin yazani, üç damladan fazla damlatmayin, tecrübe.4-5 yazıyordu