Test :(

Depresiff polianna

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
395
165
23
31
merhaba kızlar

Dayanamadım adet günüme 5 gün kala predictor erken gebelik tedti yaptım. Sonuç negatif. Hayali bi çizgi bile yok.

Yine hüsran.
Böyle olupta sonradan pozitife dönen var mı?

Cevap için herkese şimdiden teşekkür ederim...

Benim 5-6 gün gecikmem olmuştu düzenli oldugumdan anladım hamile oldugumu 5 adet gebelik testi yaptım hepsi pozitifti sırf o çizgi mutluluğunu yaşamak için.. :) Kafana takma oluyor düşünme yazarlardı burdakiler ama hiç onların dediği gibi olmazdı. Böyle erkenden testler yapıp üzüntüsünü çeke çeke kendini yıpratmamaya başlıyorsun olursa olur olmazsa hayat devam ediyor moduna giriyorsun. Umarım kısa zamanda yaşarsın bu mutluluğu benim tek umut kaynağım Rabbim oldu..

Erken yapmışsın canım.belki geç döllenmedir.en azından adet gününde yap,silikte olsa çıkar.allah gönlüne göre versin inşallah.

Canım o duyguyu bilmezmiyim.
Geçen ay yaptım çift çizgi evin içinde manyak gibi koşuyorum karnımı tutuyorum triplere girdim
Sonrası hüsran... kimyasalla sonuçlandı. O ay yalnızca bir kere korunmamıştık. Diğer ilişkilerde hep korunmuştuk.
Bu ay avülasyon dönemini değerlendirdik. Gün aşırı. Çok umutlandım. İnşallah olur sende sağ salim sağlıklıca kucağını alırsın yavrunu

Döllenme zamanına bağlı
Yumurtan ne zaman çatladı
Adetlerin düzenlimi?
Çatlama zamanından eminsen 5 kala kesin çıkardı
Ama değilsen belli olmaz daha erken olabilir

Adetlerim önceden düzenliydi ama son zamanlarda bir iki gün sarkıyo. Çatlama zamanı nasıl oluyor bilmiyorum o ne demek

Canım her ay yumurtan olgunlaşır ve çatlar
Çatlamadan sonraki 24 saat döllenmenin gerçekleşebilme ihtimali daha yüksektir
Bunu tespit eden testler de var ovulasyon testleri
Sen eger bu ay geç yumurtladıysan henüz testte cıkmayabilir

Anladım canım. Öyle bi test hiç yapmadın. Kadın doğumcu gün aşırı demişti bizde ona göre yaptık. Yani ışık tutunca çok az belli olan bi çizgi var. Belki ilerleyen günlerde koyulaşır.
Kasıklarım çok sancılanıyo ara ara bıçak saplanması gibi şuan için tek belirtim bu

Testini bana atarmısın? Bakayım bi

En güzeli yarına tekrarlamak
Eger çizgi netleşti ise kesin vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…