- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 31
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Bence erken yapmışsınız adet günü tekrarlayın
Adet öncesi yanılma payı oldugundan fazla olacağı için sabırlı olun derim
Benim 5-6 gün gecikmem olmuştu düzenli oldugumdan anladım hamile oldugumu 5 adet gebelik testi yaptım hepsi pozitifti sırf o çizgi mutluluğunu yaşamak için.. :) Kafana takma oluyor düşünme yazarlardı burdakiler ama hiç onların dediği gibi olmazdı. Böyle erkenden testler yapıp üzüntüsünü çeke çeke kendini yıpratmamaya başlıyorsun olursa olur olmazsa hayat devam ediyor moduna giriyorsun. Umarım kısa zamanda yaşarsın bu mutluluğu benim tek umut kaynağım Rabbim oldu..
Amin canım. İnşallah vardır bebek. Sende yavrunu sağlıklıca kucağına alırsın inşallahErken yapmışsın canım.belki geç döllenmedir.en azından adet gününde yap,silikte olsa çıkar.allah gönlüne göre versin inşallah.
Amin canım. İnşallah vardır bebek. Sende yavrunu sağlıklıca kucağına alırsın inşallah
Döllenme zamanına bağlı
Yumurtan ne zaman çatladı
Adetlerin düzenlimi?
Çatlama zamanından eminsen 5 kala kesin çıkardı
Ama değilsen belli olmaz daha erken olabilir
Adetlerim önceden düzenliydi ama son zamanlarda bir iki gün sarkıyo. Çatlama zamanı nasıl oluyor bilmiyorum o ne demek
Canım her ay yumurtan olgunlaşır ve çatlar
Çatlamadan sonraki 24 saat döllenmenin gerçekleşebilme ihtimali daha yüksektir
Bunu tespit eden testler de var ovulasyon testleri
Sen eger bu ay geç yumurtladıysan henüz testte cıkmayabilir
Anladım canım. Öyle bi test hiç yapmadın. Kadın doğumcu gün aşırı demişti bizde ona göre yaptık. Yani ışık tutunca çok az belli olan bi çizgi var. Belki ilerleyen günlerde koyulaşır.
Kasıklarım çok sancılanıyo ara ara bıçak saplanması gibi şuan için tek belirtim bu
Canım telefonfan belli olucak gibi değil düşündüö testi atmayı ama hiç öyle belli olmuyo anca ışığa tuttuğunda o da incecik bi çizgi hayali bile olabilir ikide bir açıp bakıyorum acaba yanlış mı görüyorum diyeTestini bana atarmısın? Bakayım bi
Testini bana atarmısın? Bakayım bi
Hiç bişey görünmüyor canım anca ışık tutarsan fotoyu attım sanaTestini bana atarmısın? Bakayım bi
Canım telefonfan belli olucak gibi değil düşündüö testi atmayı ama hiç öyle belli olmuyo anca ışığa tuttuğunda o da incecik bi çizgi hayali bile olabilir ikide bir açıp bakıyorum acaba yanlış mı görüyorum diye
Yarın tekrar yapıyım mı sence?En güzeli yarına tekrarlamak
Eger çizgi netleşti ise kesin vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?