Çizgi kaç dk da çıktı canim gözüküyorGünaydınn bugün regl günüm
dünde test yaptım hayalet çizgi çıkmıştı.
bugün sabahki testim böyle çıktı
bi bakar mısınız görebilecek misinz
ilk hamileliğimde tam regl günümde yapmıştm çok net çıkmıştı
bu silik gibi beta seviyesi mi düşük acaba
hemen çıktı. fotoda net değil ama gerçekte var. sadece net değilÇizgi kaç dk da çıktı canim gözüküyor
Kan verin netleştirin isterseniz pembe duruyor bence varhemen çıktı. fotoda net değil ama gerçekte var. sadece net değil
bugün vericem. teşekkürler :) hayırlısı bakalımKan verin netleştirin isterseniz pembe duruyor bence var
Rica ederim ne demek hayırlı olsunbugün vericem. teşekkürler :) hayırlısı bakalım
383 çıktıBizede haber ver Rabbim dek düz versin
doktorların bu şekilde konuşması bana çok saçma geliyor. Sonuçta düşük başlayıp yükselen bir değer bu. Neden olumsuz enerji verip insanı strese sokuyorlar ki? Ben olsam şöyle derim “2 gün sonra tekrar kan ver bakalım düzenli artış var mı? Düzenli artarsa 2 hafta sonra keseyi görebiliriz.” Benim ilk testim 184 idi testten 12 gün sonra keseyi gördük. Gönlünüzü ferah tutun. Bence 2 gün sonra bir test daha verin.Bende dün kan verdim 239 çıktı. Bugün hastaneye gittim tekrar doktor gebelik için henüz yeterli bir rakam değil 4000 de kese görünüyor 2 hafta daha bekle dedi. Olumsuz gibi konuştu
doktorların bu şekilde konuşması bana çok saçma geliyor. Sonuçta düşük başlayıp yükselen bir değer bu. Neden olumsuz enerji verip insanı strese sokuyorlar ki? Ben olsam şöyle derim “2 gün sonra tekrar kan ver bakalım düzenli artış var mı? Düzenli artarsa 2 hafta sonra keseyi görebiliriz.” Benim ilk testim 184 idi testten 12 gün sonra keseyi gördük. Gönlünüzü ferah tutun. Bence 2 gün sonra bir test daha verin.
Hiç moralinizi bozmayın ben ilk öğrendiğimde 93tü sağlık ocağındaki doktor kesin hamilelik diyemeyiz 2günde bir kan verin dedi bir daha verdiğimde 309 olmuştu sonra kendi doktoruma gittim o muayene etti çok olumlu konuştu bir daha kan bile istemedi artışı güzel diye. İçinizi ferah tutun stres yapmayın yarın yine kan verin içiniz rahat etsinBende dün kan verdim 239 çıktı. Bugün hastaneye gittim tekrar doktor gebelik için henüz yeterli bir rakam değil 4000 de kese görünüyor 2 hafta daha bekle dedi. Olumsuz gibi konuştu
Hiç moralinizi bozmayın ben ilk öğrendiğimde 93tü sağlık ocağındaki doktor kesin hamilelik diyemeyiz 2günde bir kan verin dedi bir daha verdiğimde 309 olmuştu sonra kendi doktoruma gittim o muayene etti çok olumlu konuştu bir daha kan bile istemedi artışı güzel diye. İçinizi ferah tutun stres yapmayın yarın yine kan verin içiniz rahat etsin
Gördüm ben kan testi verin beta HCG nin artışına bakılsın hayırlısı olsun inşallahGünaydınn bugün regl günüm
dünde test yaptım hayalet çizgi çıkmıştı.
bugün sabahki testim böyle çıktı
bi bakar mısınız görebilecek misinz
ilk hamileliğimde tam regl günümde yapmıştm çok net çıkmıştı
bu silik gibi beta seviyesi mi düşük acaba
İki günde bir %60 ve üzerinde artış olması beklenir. Bu iki katı da olabilir dört katı da olabilir.Evet gerçekten öyle olumsuz konuştu ilk gebeliğim ve 2 kez aşılamam olumsuz oldu bu doğal bir şekilde oldu bunuda söyledim ama o kadar umutsuz konuştu ki hevesimi bastırmaya çalışıyorum şuan yarın tekrar kan vereceğim artışlar ne oranla oluyor bilginiz var mı acaba 2 günde 2 katı gibi mesela
Evet bende biraz tedirgindim silik diye, bakalım hayırlısıyla kalp sesni de duyalımVaov çok iyi çok silik olması rağmen baya iyi çıkmış sonuç
Benim ilk hamileliğimde de 274 dü aile hekimi “biz 3 aydan önce gebelik olarak görmüyoruz” demişti. Üzülmüştüm. Bazı doktorlar böyle. Hiç takmayınBende dün kan verdim 239 çıktı. Bugün hastaneye gittim tekrar doktor gebelik için henüz yeterli bir rakam değil 4000 de kese görünüyor 2 hafta daha bekle dedi. Olumsuz gibi konuştu
Aynı durum bende de oldu sonucun 362 de öğrenip artışı takip etmek için ikinci kan vermeye gidişimde 904 e çıkmış olmasına rağmen söylenilen tek cümle yalancı gebelik kendini fazla kaptırma .. nasıl yani dedim neden sen bebek mi bekliyodun ki dedi o son görüşmemiz oldu aile hekimi ve yanındaki hemşiresi heralde ilk kalp atışından itibaren doğuma kadar kendileri yaptırdıklarını zannettikleri için insan yüzüne bakarak anliyolar ..Evet bende biraz tedirgindim silik diye, bakalım hayırlısıyla kalp sesni de duyalım
Benim ilk hamileliğimde de 274 dü aile hekimi “biz 3 aydan önce gebelik olarak görmüyoruz” demişti. Üzülmüştüm. Bazı doktorlar böyle. Hiç takmayın