Adetim 4 gün gecikti kasığım ve belim çok ağrıyor adet olacakmışım gibi yine de test yapayım dedim ve ikinci cizgi silik çıktı hastaneye bu saatte gitsem de yarına kalacak o yüzden size sormak istedim hamile olabilir miyim? Bu arada ikinci silik cizgi yaptiktan 30 saniye fln sonra çıktı. Yardımcı olur musunuz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Test yaptım silik çıktı hamile olabilir miyim
- Konu Sahibi Almira21
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anne & çocuk anne aday adayi bebek hamile test
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet canım gebelik var gözün aydın. Ama yine de kan testiyle kesinleştir.Adetim 4 gün gecikti kasığım ve belim çok ağrıyor adet olacakmışım gibi yine de test yapayım dedim ve ikinci cizgi silik çıktı hastaneye bu saatte gitsem de yarına kalacak o yüzden size sormak istedim hamile olabilir miyim? Bu arada ikinci silik cizgi yaptiktan 30 saniye fln sonra çıktı. Yardımcı olur musunuz?
- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 35
Hayırlı uğurlu olsun inşallah... Ben de gördüm büyük ihtimal geç döllenmeAdetim 4 gün gecikti kasığım ve belim çok ağrıyor adet olacakmışım gibi yine de test yapayım dedim ve ikinci cizgi silik çıktı hastaneye bu saatte gitsem de yarına kalacak o yüzden size sormak istedim hamile olabilir miyim? Bu arada ikinci silik cizgi yaptiktan 30 saniye fln sonra çıktı. Yardımcı olur musunuz?
Kuzum bu teste göre gebelik var hayırlı uğurlu olsun ama bu testler bazen yanılta biliyor çift çizgi görüp hamile olmayanıda çok gördüm o yüzden en neti kanda baktırmak özel hastanelerde 2 saat içerisinde sonuç veriliyor. Devlet hastanesinin acilindede baktırabilirsin hayırlısı olsun inşallahAdetim 4 gün gecikti kasığım ve belim çok ağrıyor adet olacakmışım gibi yine de test yapayım dedim ve ikinci cizgi silik çıktı hastaneye bu saatte gitsem de yarına kalacak o yüzden size sormak istedim hamile olabilir miyim? Bu arada ikinci silik cizgi yaptiktan 30 saniye fln sonra çıktı. Yardımcı olur musunuz?
Yarın hemen saglik ocagina gidicem allahin izniyle tesekkur ederimEvet canım gebelik var gözün aydın. Ama yine de kan testiyle kesinleştir.
- 21 Ağustos 2015
- 31.535
- 95.549
- 598
- 37
Ayy cok tesekkur ederim cok tedirgindim testi yaptigimda yine yok diyeHemen cıktıysa vardır
Hayırlı olsunn
Testi tekrarlayın bakalımm koyulasma var mı?
- 21 Ağustos 2015
- 31.535
- 95.549
- 598
- 37
Gözün aydınn cnmAyy cok tesekkur ederim cok tedirgindim testi yaptigimda yine yok diye
Tesekkurler rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahGözün aydınn cnm
- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.030
- 48
- 33
Ay maşallah hamilesiniz gözünüz aydın bende cuma günü 4 günüm geçmişti kan verdim negatifti hala adet olmadim ama belirttiginiz ağrılar bendede var başka nasıl belirtileriniz varAyy cok tesekkur ederim cok tedirgindim testi yaptigimda yine yok diye
Kasık agrısı kramp gibi sonra acayip bir bel agrisi sonra sicak basmasi ayaklarim buz gibi hic isinmiyor bas agrisi oluyor arada ve yorgunluk bide akintim oluyor suan baska yok sanirim saymadigim ha bide midem bazen agriyor ve eksiyor gibi o kadarAy maşallah hamilesiniz gözünüz aydın bende cuma günü 4 günüm geçmişti kan verdim negatifti hala adet olmadim ama belirttiginiz ağrılar bendede var başka nasıl belirtileriniz var
- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.030
- 48
- 33
bunların hemen hemen anılarını yaşıyorum an negatif yarın bidaha kan vericem bakalim inşallah vardır bebegim sen kesin hamilesi amacanm hayirli olsnKasık agrısı kramp gibi sonra acayip bir bel agrisi sonra sicak basmasi ayaklarim buz gibi hic isinmiyor bas agrisi oluyor arada ve yorgunluk bide akintim oluyor suan baska yok sanirim saymadigim ha bide midem bazen agriyor ve eksiyor gibi o kadar
Insallah bende yarin kan testi yaptircam allah sana ve isteyen herkese nasip etsin insallahbunların hemen hemen anılarını yaşıyorum an negatif yarın bidaha kan vericem bakalim inşallah vardır bebegim sen kesin hamilesi amacanm hayirli olsn
- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.030
- 48
- 33
amin aminnnnn insallhhInsallah bende yarin kan testi yaptircam allah sana ve isteyen herkese nasip etsin insallah
Aynen yarın sabah gidip verecegim hemen saglik ocagina ama 2 gun sonra cikacak bende catlicam meraktanGozun aydin var bebis Benim de daha koyu cikti cizgi ama insan kan vermeyince rahatlayamiyor. Yarin verecegim ben de hemen 7 gun gecmis oluyor zaten regli gunum. Sen de hemen ver ki icin rahatlasin
- 16 Eylül 2018
- 708
- 1.183
- 33
Aynen yarın sabah gidip verecegim hemen saglik ocagina ama 2 gun sonra cikacak bende catlicam meraktan
Aa ben de saglik ocagina veriyorum ertesi gun sabahtan internetten gorebiliyorum
Internetten görsem bile nasıl anlicam ki hamile oldugumuAa ben de saglik ocagina veriyorum ertesi gun sabahtan internetten gorebiliyorum