- 9 Kasım 2011
- 303
- 177
-
- Konu Sahibi nemesispapatya
Teşekkürler canım. Öğretmenim okuldayim ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Stresli değilim çok şükur sadece korkuyorum haliyle biraz. Gördün mu resmi pekicanim 2 gun sonra tekrarlarsan cizginin daha belli oldugunu goreceksin lakin bu sure zarfinda sana buyuk is dusuyor.
1) STRES YASAK
2) AGIR IS YAPMAK YASAK
3) FIRSATIN VARSA BOL BOL DINLEN
:)
Biraz daha sabretmemiz gerekiyor ikimizin deDaha 8 gun var ama 2 gin once bel agrisi ve reglii olucakmisim gibi agrim oldu ve gogus uclarimda aci var halada var
Teşekkürler canım. Öğretmenim okuldayim ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Stresli değilim çok şükur sadece korkuyorum haliyle biraz. Gördün mu resmi peki
İstersen tekrar yap fotoyuda at ole daha kesin yorum yaparim bendede ole cikmisti inanmadim bigunde bes tane yaptim hep silik cikti snra hamile lik kesinlesti:) insalah hamilesindir canimÇok tesekkur ederim yorumunuz için. Sabah eşime soyledim mutluluktan gözleri doldu. Su anda moralim bozuldu keşke acele etmeseydim diyorum ama artik negatif çıkmaz değil mi ?? İnşallah cikmaz
Bu ilk yaptığım test. Su anda evde değilim sabahkini cekemedim. Folik 4 aydır iciyorum. Haklisin ama çok yeni olduğu için korkularım var, herkes gibi tabi
Teşekkür ederim maşallah size de darısı başıma diyorumgordum canim merak etme hic aklina kimyasalmis yok bos gebelikmis gibi bisiler getirme arastirmada.
ben ogle yaptim bu zamana kadar cok sukur de saglikliyiz
Çok tesekkur ederim çok duygulandim aminhergün 1 tık koyulaşacak :) tebrik ederim sağlıkla kucaklayın yavrunuzu :)
Tesekkur ederim inşallah aynısını ben de yaşarım. Tabi ki haber veririm vermez olur muyum hic çok sağ olunAyyy canim seni umutlandirmak istemem ama bole bi durumu yasayan biri olarak soyluyorum benomde ayniydi hamile kaldim doktora gidip keseyi gorunce dunyalar venim oldu. Ve insan hamile oldugunu ogrenince acaba dusuk olurmu dis gebelik olurmu diye dusunuyo neden hep karamsariz bilmiyorum ama kesin sonucu alinca bizede haber ver senn adina muytlu oldum:)
Teşekkür ederim maşallah size de darısı başıma diyorum
Arkadaşlar haftasobu idrar testi koyu çıktı. Kan testi verdik. Yuksek bir değer çıktı hamileyimmm. Allahım isteyen herkese nasip etsin gerçekten yanımda olan herkese tesekkurler
yazdıklarınızı okuyunca ben bile heyecanlandım , silik çizgiyi görünce de aynı şekilde :) hayırlı olsun cnm :)Arkadaşlar haftasobu idrar testi koyu çıktı. Kan testi verdik. Yuksek bir değer çıktı hamileyimmm. Allahım isteyen herkese nasip etsin gerçekten yanımda olan herkese tesekkurler
belirtilerin nelerdi...Arkadaşlar haftasobu idrar testi koyu çıktı. Kan testi verdik. Yuksek bir değer çıktı hamileyimmm. Allahım isteyen herkese nasip etsin gerçekten yanımda olan herkese tesekkurler