- 9 Kasım 2011
- 303
- 177
-
- Konu Sahibi nemesispapatya
Arkadaşlar merhaba adetime 4 gün var ama belirtiler çok fazla. Sabah ilk idrarla silik çıktı inananlmadim. Öğlen tekrar yaptım başka bir marka ile negatif çıktı.... Sizce???
Çok tesekkur ederim yorumunuz için. Sabah eşime soyledim mutluluktan gözleri doldu. Su anda moralim bozuldu keşke acele etmeseydim diyorum ama artik negatif çıkmaz değil mi ?? İnşallah cikmaz
daha yeni olduğu için ilki silik çıkmıştır ve sabah aç karnına ilk idrarla yapılan daha sağlıklı, çünkü gece gebelik hormanları idrarda birikiyor canım o yüzden,o zaman yapmanda fayda var ve ozaman yapılan daha sağlıklı
Canim merhaba:) hamilelik takvimini nasil yapiyoru acaba:)
merhaba canım, yukarda benimkinin altında "hamilelik günlüğünü imza alanınna ekleyin diye yazıyor canım oradan yapılıyor :))
Tesekkurler canim:)
Tesekkur ederim Elif , yarin sabah yine yaparım ama negatif çıkmaz değil mi??daha yeni olduğu için ilki silik çıkmıştır ve sabah aç karnına ilk idrarla yapılan daha sağlıklı, çünkü gece gebelik hormanları idrarda birikiyor canım o yüzden,o zaman yapmanda fayda var ve ozaman yapılan daha sağlıklı
Tesekkur ederim Elif , yarin sabah yine yaparım ama negatif çıkmaz değil mi??
Tesekkur ederim gerçekten burada başkalarına yardim eden yorumlayan biri olduğun belli. Hepimiz farklı süreçlerden geçiyoruz. Bu destek çok önemli. Allah hepinizin yardımcısı olsuncanım adetine daha var senin genelde adetten sonra yapılıyor ben adetten 5 gün sonra yapmıştım çok netti, ama sen adetten önce yapmışsın ve silik çıkmış bence kesinlikle var, hele bir de adetin geçsin daha da belirginleşir canım, ama sabah aç karnına daha mantıklı yapman, hatta kan testi bile yaptırabilirsin bir iki gün sonra canım
Tesekkur ederim gerçekten burada başkalarına yardim eden yorumlayan biri olduğun belli. Hepimiz farklı süreçlerden geçiyoruz. Bu destek çok önemli. Allah hepinizin yardımcısı olsun
canım yarın sabah ucuz markalarla tekrar deneArkadaşlar merhaba adetime 4 gün var ama belirtiler çok fazla. Sabah ilk idrarla silik çıktı inananlmadim. Öğlen tekrar yaptım başka bir marka ile negatif çıktı.... Sizce???
Arkadaşlar sabah tekrar demedim yine silik. Sanırım biraz daha sabretmem gerek adetine 3 gün kaldı. Ama kimyasal gebelik diye bir şey var, ondan korkuyorum
Siz de adet günümüz geçmeden mi test yaptinizMrb ark dun test silikde olsa cift g cikti bgn ilk idratla yaptim ve tek czgi com kotu oldum
Daha 8 gun var ama 2 gin once bel agrisi ve reglii olucakmisim gibi agrim oldu ve gogus uclarimda aci var halada varSiz de adet günümüz geçmeden mi test yaptiniz
Bu ilk yaptığım test. Su anda evde değilim sabahkini cekemedim. Folik 4 aydır iciyorum. Haklisin ama çok yeni olduğu için korkularım var, herkes gibi tabi