Test yaptım sabah silik, öğlen daha silik, yardim

nemesispapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
303
177
Arkadaşlar merhaba adetime 4 gün var ama belirtiler çok fazla. Sabah ilk idrarla silik çıktı inananlmadim. Öğlen tekrar yaptım başka bir marka ile negatif çıktı.... Sizce???

Arkadaşlar merhaba adetime 4 gün var ama belirtiler çok fazla. Sabah ilk idrarla silik çıktı inananlmadim. Öğlen tekrar yaptım başka bir marka ile negatif çıktı.... Sizce???

silik çizgi ilk 5 dk içinde çıktıysa büyük olasılıkla pozitiftir ama yeni gebelik olduğu için silik çıkmıştır. ( adete 4 gün var diyorsunuz zaten) öğlen yaptığınızda çıkmaması da ilk idrarla yapılan testte daha iyi çıktığı için öğlen yaptığınız testte çıkmaması doğal. yarın sabah ilk idrarla tekrar testi yapın 1 tık daha koyu olması lazım. adet geçince istediğiniz her saat test yapabilirsiniz çünkü değeriniz yükselicektir.

Çok tesekkur ederim yorumunuz için. Sabah eşime soyledim mutluluktan gözleri doldu. Su anda moralim bozuldu keşke acele etmeseydim diyorum ama artik negatif çıkmaz değil mi ?? İnşallah cikmaz

Çok tesekkur ederim yorumunuz için. Sabah eşime soyledim mutluluktan gözleri doldu. Su anda moralim bozuldu keşke acele etmeseydim diyorum ama artik negatif çıkmaz değil mi ?? İnşallah cikmaz

daha yeni olduğu için ilki silik çıkmıştır ve sabah aç karnına ilk idrarla yapılan daha sağlıklı, çünkü gece gebelik hormanları idrarda birikiyor canım o yüzden,o zaman yapmanda fayda var ve ozaman yapılan daha sağlıklı

Canim merhaba:) hamilelik takvimini nasil yapiyoru acaba:)

Tesekkur ederim Elif , yarin sabah yine yaparım ama negatif çıkmaz değil mi??

Tesekkur ederim Elif , yarin sabah yine yaparım ama negatif çıkmaz değil mi??

canım adetine daha var senin genelde adetten sonra yapılıyor ben adetten 5 gün sonra yapmıştım çok netti, ama sen adetten önce yapmışsın ve silik çıkmış bence kesinlikle var, hele bir de adetin geçsin daha da belirginleşir canım, ama sabah aç karnına daha mantıklı yapman, hatta kan testi bile yaptırabilirsin bir iki gün sonra canım

Tesekkur ederim gerçekten burada başkalarına yardim eden yorumlayan biri olduğun belli. Hepimiz farklı süreçlerden geçiyoruz. Bu destek çok önemli. Allah hepinizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar sabah tekrar demedim yine silik. Sanırım biraz daha sabretmem gerek adetine 3 gün kaldı. Ama kimyasal gebelik diye bir şey var, ondan korkuyorum

Arkadaşlar sabah tekrar demedim yine silik. Sanırım biraz daha sabretmem gerek adetine 3 gün kaldı. Ama kimyasal gebelik diye bir şey var, ondan korkuyorum

test resmini atar mısın ? canım tüm gebeler Allaha emanet yaşıyoruz hepimiz için risk var. bende çok küçükken öğrendim dezavantajı çok kalp sesini duyana kadar hep yüreğim ağzımdaydı. bol bol dua edip yüreğini ferah tutmaya çalış. ve folik asit kullanmıyorsan başla hemen.

Bu ilk yaptığım test. Su anda evde değilim sabahkini cekemedim. Folik 4 aydır iciyorum. Haklisin ama çok yeni olduğu için korkularım var, herkes gibi tabi

Eklentiler

• IMG_20150513_090451.jpg
    117,4 KB · Görüntüleme: 290
Bu ilk yaptığım test. Su anda evde değilim sabahkini cekemedim. Folik 4 aydır iciyorum. Haklisin ama çok yeni olduğu için korkularım var, herkes gibi tabi

canim 2 gun sonra tekrarlarsan cizginin daha belli oldugunu goreceksin lakin bu sure zarfinda sana buyuk is dusuyor.
1) STRES YASAK
2) AGIR IS YAPMAK YASAK
3) FIRSATIN VARSA BOL BOL DINLEN
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…