Test yaptım çift çizgi amaaaa

narnur94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
12
2
1
30
Arkadaşlar merhabalar gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama adetime bir gün kala yaptığım için doktor kan almak istemedi o yüzden daha kanda göremedim bugün adet gecikmemin üçüncü günü eğer gebesem diye ilaç kullanmamaya çalışıyorum ama üç gündür boğaz ağrısından uyuyamıyorum boğazım aşırı şiş ve yutkunamiyorum hayatımda yaşamadığım bir boğaz ağrısı içerisindeyim bana ne önerirsiniz antibiyotik kullanımı ilk üç ay için çok kötü diyorlar doğal yollarla geçiremiyorum bir türlü lütfen bana yardım edin üç gündür uyuyamıyorum.

Doktor buna karar veremez ki ücretini verir kan testi verirsin eğer özel hastaneyse tabi devletse bile yani o testin pozitif olduğunu görünce kan ister orayı anlamadım ayrıca canım içini ferah tut nasip neyse o olur rabbim isterse eğer onu ilaçtan korur sen daha doğal yollarla tabi iyileşenilirsen daha iyi olur

Sağlık ocağına gittim tam emin olmak için Adet gecikmenden 1 hafta sonra bakalım dedi . Ben yarın özelde baktıracağım. Ama düşüncesiz davranıp ilaçta kullanmak istemedim fakat uyuyamıyorum genelde boğazım ağrır ve antibiyotiksiz iyileşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…