• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test yaptım ama şüpheli

esmerankara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
101
1
48
Ankara
Arkadaslar şimdi yaptm adetime 7 -8 gün var o kadar silikti 2. Çizgi bilmiorum nası yapcağımı yani pembemsi silik çizgi değildi şeffaf sınırları belli silik çizgiydi başına böle bişi gelen var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar şimdi yaptm adetime 7 -8 gün var o kadar silikti 2. Çizgi bilmiorum nası yapcağımı yani pembemsi silik çizgi değildi şeffaf sınırları belli silik çizgiydi başına böle bişi gelen var mı

tatlım ben yaşamadım ama eczanede çalışıyorum bir çok insana yaptım sonradan koyulaştı adetinin gününün gelmesini bekle bence hatta geçerse öyle yap boşuna ümitlenme sonra hayal kırıklığına uğruyosun sonradan sürpriz olması daha iyidir bence

Testte yanlışlık yoksa hamilesin canım benim kızımda öyleydi okadr silik bi çizgiydiki varla yok arası şimdiden hayırlı olsn canm

Herkese teşekkür ederim bugün kan verdm sonuç 0 gögüslerim de feci ağrıyodu bu yüzden kan vermiştm olabilir mi diye ama yokmuş bakalım yani öncelikle hayırlısı olsun herkes için tabi belki de erken baktırdım

Herkese teşekkür ederim bugün kan verdm sonuç 0 gögüslerim de feci ağrıyodu bu yüzden kan vermiştm olabilir mi diye ama yokmuş bakalım yani öncelikle hayırlısı olsun herkes için tabi belki de erken baktırdım

bence daha çok erken, bekleyin derim.

Ben de 3 gün kala bakmistim pembe açık çizgi belirtmişti. Adet gününden iki gun sonra yine test yaptım. Sonuç hayal kırıklığı.

Erkenden gebelik testi yapmayın arkadaşlar hüsran oluyor neticesi. :26:Tecrübeyle sabit:37:

Kesinlikle katılıorum erkenden yapılanlar yanıltıyor bunu anladım ben ilk deneyimim olduğu için heyecanlandım biraz da ondan heralde ama gelişmelerden sizleri haberdar ederim bi kaç gün içinde belli olur

Back