test yaptım ama negatif galiba 2 çizgi çıktı ama bide artı olması lazım heralde

ya hala inanamıyorummmmöğlen doktora gitcem yani bu yuvarlak çizgide artı olması gerekmiyo demi ay ne ne cahilim kusura bakmayın nolurşaşkınlıktan naptımı bilemiyorumki

sen hiç gördünmü böyle test offf çok heycanlandım deprem oldu sandım başım fena döndü elim ayam titriyo inş doğrudur yarabbiiiiiiiiimmmmm

günlerdir test yapıyorum o çift çizgi yi görmek için neler vermezdim ama malesef hep tek çizgi
saçma sapan şeylere ağlamayın yaa genelde ecz satılanlar tek çizgi yada çift çizgili olanlar işte artı falan yok yan yana iki kırmızı çizgi varsa hamielsin gözün aydın

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Eklentiler

• $IMG_4882.jpg
    112,4 KB · Görüntüleme: 56
badegülcüm senin o yaptığın testlerden çoook yaptım, seninki gibi çıktığında hamileydim, yuvarlak pencerede hiçbir şey çıkmadığında tabiki hamile değildim, ağlamam normal, mutluluktan insan ağlıyor, inşallah sağlıkla kucağına alırsın, öğlen git doktora keseye bakın, hayırlı olsun.

canım gozun aydın ...bend eoyle bılıyorum cıft cızgı pozıtıf hamılesın yanı ...negatıfff falan degıl bır bebegın olucak ıhsallh

arkadaşım bu kadar telaş yapıp üzülme
git bi tane daha test al tekrar test yap
valla bence hayırlı olsun deme zamanı yanii
hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin

:teytey::teytey:hadi hayırlısı umudumu kesmiştim sizde öle deyince yeniden umutlandım inş sonu hüsran olmaz

Eklentiler

• $IMG_4885.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 76
eşim okulda ben evde yalnızım tekte çıkamam bende rahimde yara vardı bu ay 12 fitil bisürüde antibiyotik kullandım sadece 3 kez ilşkiye girdik hiç beklemiyodum yani ilaçlar engeller biliyodum inş dediğiniz doğrudur sabah kocamada gösterdim yok ya bu negatif dedi sanki hiç başka test görmüş gibi garibim bi çizgi daha olması gerek sanırım dedi bende yıkılmıştım ağladım o gidince ama oda heycanlandı anladım belkide bana çaktırmadı umutlanmayım diye bugün normalde yara geçmişmi diye kontrole gidecektim test yapayımda öle gidiyim dedim çünkü bugün 5. gün hala bişi yo allahım inş hamileyimdir hepinizden allah razı olsun inşşşş

bukadar ilaçtan sonra hamile olabilirmiyim yawww bisürü ilaç içtim alttan üstten nolur dua din bide değilsem yıkılırım allah göstermesiiiiiiiin

değilmişim arkadaşın biri o yuvarlak pencerede artı çıkmalı dedi yıkıldım doktora gidiyorum inş hayırlı haberle gelirim nolur dua edin

değilmişim arkadaşın biri o yuvarlak pencerede artı çıkmalı dedi yıkıldım doktora gidiyorum inş hayırlı haberle gelirim nolur dua edin

Ben de yuvarlak pencerede + çıkmalı dye biliyorum. Bi kaç resim vardı bi başlıkta. Ekleyebilirsem koyucam.

hamileyim kızlar allaha çok şükür çok mutluyum allah her isteyene tattırır inş

evet keseyi gördük 5 haftalık dedi geçen adetimden hesapladı ama geçen ayın 21 de doktora gitmiştim bişi yoktu daha 22 gün falan oldu herneyse 5 haftalıkmış işte allaha şükür sağlıkla gelir inş rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

galiba çörekotu tarçın bal iyi geldi 4 aydır çalışıyoduk incir yedim eşime bi kavonoz harnup pekmezi içirdim allaha şükür oldu çok şaşkınım hala anlayamıyorum bende yara vardı ama tam geçmemiş ona sonra bakarız önemli değil dedi ama aşadan baktı simir testi aldo bide aşadan ultrasonla baktı eve geldim hafif kahverengi bi leke gördüm soktuğu şeylerdenmiki hayırlısı allahım her isteyene sağlıklı sıhhatli nasip etsin inş bide rüyamda gördüm bugün çift çizgiyi

canım hayırlısı olsun tebrik ederim seni gerci aysellim topcde yazdım sana tebrikler diye ama burdanda belirteyim Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…