Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
test yaptım ama negatif galiba 2 çizgi çıktı ama bide artı olması lazım heralde
cnm pozitif olduğunda bazı testlerde çift çizgi çıkar bazılarında artı seninki sanırım çift çizgi çıkanlardan bence hamilesin çizgiler belirginmi ve ne kadar geciktin
bugün 5 .günüm 5 gün gecikti çizgiler çook belirgin yükleyebilsem göstercem bitürlü olmuyo çatlıycam yemin ederim sabahtan beri burdayım yapamıyorum ağlaya ağlaya gözde yaş kalmadı
evet ya negatif çünkü bütün hepsinde artı çıkmış benimkinde 2 pencere var biri dikdörtgen biri yuvarlak pozitif örneklerdede hep artı çıkmış boşuna heycanlandım ne bahtsızım
kısssııım ne paniksin sen yaaaav, senin testin artı olanından diil, eğer testinde yuvarlak pencerede de çizgi çıktıysa hamişsin işte, seninki çift çizgi olanından anladığım kadarıyla.
bak şimdi resim yükleme için gelişmiş cevap yap aşağıda gelen pencerede ataç işaretine tıkla, dosya yükleme çıkıyor browse, oraya tıkla ve bilgisayarındaki dosyayı yükle oki?
çok saol ama orayı denedim bitürlü yüklenmiyo albümlerede denedim olmadı bi sorun var galiba bi sevinip bi üzülüyom manyak oldum iyce evet 2 pencere var biri yuvarlak biri dikdörtgen ikisindede çizgi var ama emin olamıyorum çünkü çok çabuk belirdiler imkansız dedim bide örneklere bakınca aklım karıştı