miğde bulantılarım çoğaldı napcam bilmiyorum yarın olsunda bi test alıcam normal adetimden bir hafta geçti aşırı miğde bulantısı var piskolojik olduğunu sanmıyorum yarın belli olur bakalım sende ne belirtiler oldu meselaCanm bende aynı şeyi yaşadım ve hamile olmak bile aklımdan geçmedi dr gitmesem bile öğrenemeyecektim reglim bittikten 1 hafta sonra gebe olduğu mu ogrendim
Valla bende aynı durumdayım ama mide bulantim arada olur bende sabah sabah yemeyi sevmedigim seyi yedim bugun az once yag kokusu geldi midem kalktı göğüslerim desen ağrıyor ama geçen ay da ağrımıştı adet olmuştum bende yarın alacağım test bakalım testin sonucunu at bana bazıları mide bulantısı 6 hafta da başlıyor diyor ama ben 3 kere hamile kaldım ve hepsinde de adetten önce çok fazla olurdu bulantimiğde bulantılarım çoğaldı napcam bilmiyorum yarın olsunda bi test alıcam normal adetimden bir hafta geçti aşırı miğde bulantısı var piskolojik olduğunu sanmıyorum yarın belli olur bakalım sende ne belirtiler oldu mesela
12 pik oldugu gunden itibarenmi catlamadan itibarenmiYapma canım 12 gün olmadan idrarda görünmez boşuna üzme kendini yapıp
Pik olduğu günden itibaren mesela ben 17sinde pik gördüm 29unda test yapıcam daha önce ki gebeliğim dede ilk pik gördükten 12gün sonra silik çizgi gördüm sabah ilk idrarla yapmıştım çıktı inşallah sağlıkla görmek nasip olur 29unda senin kaçıncı gün12 pik oldugu gunden itibarenmi catlamadan itibarenmi
bata 5 kala piki gordum。,cok gecikti benimki 16 nisan aksam uzeri girdum daha dun siliklesmeye basladi。bugun baya silik。 28si bakabilirim bende ozamanPik olduğu günden itibaren mesela ben 17sinde pik gördüm 29unda test yapıcam daha önce ki gebeliğim dede ilk pik gördükten 12gün sonra silik çizgi gördüm sabah ilk idrarla yapmıştım çıktı inşallah sağlıkla görmek nasip olur 29unda senin kaçıncı gün
Ayy hadi inşallah peş peşe güzel haberlerimiz olur kısmetsebata 5 kala piki gordum。,cok gecikti benimki 16 nisan aksam uzeri girdum daha dun siliklesmeye basladi。bugun baya silik。 28si bakabilirim bende ozaman
amin isallah 3 ay olmak uzere dusuk yapali korkuyomdaAyy hadi inşallah peş peşe güzel haberlerimiz olur kısmetse
Benimde iki ay oldu düşük olalı hepimiz öyle korkuyoruz ama her gebelik kendine özgü dedi doktorum Allaha emanet yavrularamin isallah 3 ay olmak uzere dusuk yapali korkuyomda
Ovulasyon testi nedirBugun adetime 6gun kaldi.Ovulasyon testinde cift cizgiyi gordugumden 7-8gun gecti.Test yapsammi ya
Yumurtlamayi gosteren testOvulasyon testi nedir
oyle olur ins insan kaybina emeklerine bi yaniyo dayanilmaz agrilara ayriBenimde iki ay oldu düşük olalı hepimiz öyle korkuyoruz ama her gebelik kendine özgü dedi doktorum Allaha emanet yavrular
İnşallah yarın yazarım inşallah hamişizdirValla bende aynı durumdayım ama mide bulantim arada olur bende sabah sabah yemeyi sevmedigim seyi yedim bugun az once yag kokusu geldi midem kalktı göğüslerim desen ağrıyor ama geçen ay da ağrımıştı adet olmuştum bende yarın alacağım test bakalım testin sonucunu at bana bazıları mide bulantısı 6 hafta da başlıyor diyor ama ben 3 kere hamile kaldım ve hepsinde de adetten önce çok fazla olurdu bulanti
Inşallah canmİnşallah yarın yazarım inşallah hamişizdir
Test yaptinmimerhba arkadaşlar . benimde adetime 6 gün var ama sürekli sol ve sağ kasığımda batmalar oluyor. ani hareketlerde oksürmelerde falan karnımı tutmak zorunda kalıyorum.göğüslerimde ağrı var fakat suanlık şişlik yok.hamilelik olabilir mi acaba .
Anında mı belirdi canım gölge benimde böyleydi çünkü şimdi koyulaştıKizlar bugun yaptim yine hafif golge varEki Görüntüle 2622983
Evet yaptigim zamandan boyleydi bence zaten resmi de 10dk filan sonra cektim koyulasmati bende cok ta.Hamilemisin?Anında mı belirdi canım gölge benimde böyleydi çünkü şimdi koyulaştı
Bak canım bende testimi atayım sana adetime 4.5 gün varken yapmaya başladım böyle çıktı benimde şuan 10 gün geçti bu şekildeEvet yaptigim zamandan boyleydi bence zaten resmi de 10dk filan sonra cektim koyulasmati bende cok ta.Hamilemisin?
Evet yaptigim zamandan boyleydi bence zaten resmi de 10dk filan sonra cektim koyulasmati bende cok ta.Hamilemisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?