Gebeliğe Hazırlık Test yapsammi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm bende aynı şeyi yaşadım ve hamile olmak bile aklımdan geçmedi dr gitmesem bile öğrenemeyecektim reglim bittikten 1 hafta sonra gebe olduğu mu ogrendim
miğde bulantılarım çoğaldı napcam bilmiyorum yarın olsunda bi test alıcam normal adetimden bir hafta geçti aşırı miğde bulantısı var piskolojik olduğunu sanmıyorum yarın belli olur bakalım sende ne belirtiler oldu mesela

Valla bende aynı durumdayım ama mide bulantim arada olur bende sabah sabah yemeyi sevmedigim seyi yedim bugun az once yag kokusu geldi midem kalktı göğüslerim desen ağrıyor ama geçen ay da ağrımıştı adet olmuştum bende yarın alacağım test bakalım testin sonucunu at bana bazıları mide bulantısı 6 hafta da başlıyor diyor ama ben 3 kere hamile kaldım ve hepsinde de adetten önce çok fazla olurdu bulanti

12 pik oldugu gunden itibarenmi catlamadan itibarenmi
Pik olduğu günden itibaren mesela ben 17sinde pik gördüm 29unda test yapıcam daha önce ki gebeliğim dede ilk pik gördükten 12gün sonra silik çizgi gördüm sabah ilk idrarla yapmıştım çıktı inşallah sağlıkla görmek nasip olur 29unda senin kaçıncı gün

bata 5 kala piki gordum。,cok gecikti benimki 16 nisan aksam uzeri girdum daha dun siliklesmeye basladi。bugun baya silik。 28si bakabilirim bende ozaman

bata 5 kala piki gordum。,cok gecikti benimki 16 nisan aksam uzeri girdum daha dun siliklesmeye basladi。bugun baya silik。 28si bakabilirim bende ozaman
Ayy hadi inşallah peş peşe güzel haberlerimiz olur kısmetse

İnşallah yarın yazarım inşallah hamişizdir

merhba arkadaşlar . benimde adetime 6 gün var ama sürekli sol ve sağ kasığımda batmalar oluyor. ani hareketlerde oksürmelerde falan karnımı tutmak zorunda kalıyorum.göğüslerimde ağrı var fakat suanlık şişlik yok.hamilelik olabilir mi acaba .

Test yaptinmi

Evet yaptigim zamandan boyleydi bence zaten resmi de 10dk filan sonra cektim koyulasmati bende cok ta.Hamilemisin?
Bak canım bende testimi atayım sana adetime 4.5 gün varken yapmaya başladım böyle çıktı benimde şuan 10 gün geçti bu şekilde

Eklentiler

• 310C19E3-2163-4FCF-B519-B9A77831921F.jpeg
    42,3 KB · Görüntüleme: 27
  • 212E09B9-0F24-4E4D-B2F7-396CB037C004.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…