Canım bekle bence bende normal edet günümden 5 gün önce falan adet oldum ama adet gibi değildi hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaştım 2 gün normal geldi sonra kesildi malum 4 gün bekledim banyo için sonrada böyle hamileymişim gibi belirtiler başladı miğdem bulanıyo karnım büyüdü yani öğrensem kesin bir buçuk iki aylık falandır o derece karnım büyüdü test yaptım çıkmadı ama hala belirtilerim var dahada kötü olmayı bekliyorum bende daha bilmiyorum içimde ne varBugun adetime 6gun kaldi.Ovulasyon testinde cift cizgiyi gordugumden 7-8gun gecti.Test yapsammi ya
Yapma canım 12 gün olmadan idrarda görünmez boşuna üzme kendini yapıpBugun adetime 6gun kaldi.Ovulasyon testinde cift cizgiyi gordugumden 7-8gun gecti.Test yapsammi ya
Sende nasıl belirtiler varBugun adetime 6gun kaldi.Ovulasyon testinde cift cizgiyi gordugumden 7-8gun gecti.Test yapsammi ya
Erken bence 12 gun sonra yap derimBugun adetime 6gun kaldi.Ovulasyon testinde cift cizgiyi gordugumden 7-8gun gecti.Test yapsammi ya
Inanirmisin bende battan 2 gun once oldum ama hic adet gibi degildi 3 gun surdu ama pedim hic dolmadi damla damla .. ama pihtili gibiydi sanki bilemiyorum ama hic boyle adet olmamistim imkansiz gibi benim hamile olmam (korunuyoruz) ama anlamis degilimCanım bekle bence bende normal edet günümden 5 gün önce falan adet oldum ama adet gibi değildi hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaştım 2 gün normal geldi sonra kesildi malum 4 gün bekledim banyo için sonrada böyle hamileymişim gibi belirtiler başladı miğdem bulanıyo karnım büyüdü yani öğrensem kesin bir buçuk iki aylık falandır o derece karnım büyüdü test yaptım çıkmadı ama hala belirtilerim var dahada kötü olmayı bekliyorum bende daha bilmiyorum içimde ne var
2 3 gun cok fena gazim ve gaz samcim.vardi.Arada sol kasigima batma olmustu.Onun disinda arada adet sancisi yasadim ama psikolojikmi ne bilemedimki.Birde uykusuzluk yasiyorum geceler gunduzler de uykuluSende nasıl belirtiler var
İnsaAllah olur yaCanım bekle bence bende normal edet günümden 5 gün önce falan adet oldum ama adet gibi değildi hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaştım 2 gün normal geldi sonra kesildi malum 4 gün bekledim banyo için sonrada böyle hamileymişim gibi belirtiler başladı miğdem bulanıyo karnım büyüdü yani öğrensem kesin bir buçuk iki aylık falandır o derece karnım büyüdü test yaptım çıkmadı ama hala belirtilerim var dahada kötü olmayı bekliyorum bende daha bilmiyorum içimde ne var
Ukqrim olumli gelismeler seni beklerCanım bekle bence bende normal edet günümden 5 gün önce falan adet oldum ama adet gibi değildi hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaştım 2 gün normal geldi sonra kesildi malum 4 gün bekledim banyo için sonrada böyle hamileymişim gibi belirtiler başladı miğdem bulanıyo karnım büyüdü yani öğrensem kesin bir buçuk iki aylık falandır o derece karnım büyüdü test yaptım çıkmadı ama hala belirtilerim var dahada kötü olmayı bekliyorum bende daha bilmiyorum içimde ne var
Gorunenler var ama arkadasimda 8 gun sonra silik cikmis 10gundr koyulasmisYapma canım 12 gün olmadan idrarda görünmez boşuna üzme kendini yapıp
Evet bizde korunuyoruz anlamış değilimInanirmisin bende battan 2 gun once oldum ama hic adet gibi degildi 3 gun surdu ama pedim hic dolmadi damla damla .. ama pihtili gibiydi sanki bilemiyorum ama hic boyle adet olmamistim imkansiz gibi benim hamile olmam (korunuyoruz) ama anlamis degilimbelki havalardan diyorum
Allah allaahEvet bizde korunuyoruz anlamış değilim
Evet benimde gazım vardı başlarda hele miğdem felaket oldu 3 gün ölücem sandım bide nasıl sıcak basmalarım oluyo anlatamam2 3 gun cok fena gazim ve gaz samcim.vardi.Arada sol kasigima batma olmustu.Onun disinda arada adet sancisi yasadim ama psikolojikmi ne bilemedimki.Birde uykusuzluk yasiyorum geceler gunduzler de uykulu
Ben şahit olmadım belki olabilir on günden önce idrara geçmesi ilginç tabi kaliteli erken gebelik testi belki gösterebilir deneyin ozamanGorunenler var ama arkadasimda 8 gun sonra silik cikmis 10gundr koyulasmis
Canm bende aynı şeyi yaşadım ve hamile olmak bile aklımdan geçmedi dr gitmesem bile öğrenemeyecektim reglim bittikten 1 hafta sonra gebe olduğu mu ogrendimCanım bekle bence bende normal edet günümden 5 gün önce falan adet oldum ama adet gibi değildi hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaştım 2 gün normal geldi sonra kesildi malum 4 gün bekledim banyo için sonrada böyle hamileymişim gibi belirtiler başladı miğdem bulanıyo karnım büyüdü yani öğrensem kesin bir buçuk iki aylık falandır o derece karnım büyüdü test yaptım çıkmadı ama hala belirtilerim var dahada kötü olmayı bekliyorum bende daha bilmiyorum içimde ne var
Görünen varsa neden insanlara soruyorsun fikir alıyorsun yap testini gör negatifi konu kapansınGorunenler var ama arkadasimda 8 gun sonra silik cikmis 10gundr koyulasmis
Canm bende aynı şeyi yaşadım ve hamile olmak bile aklımdan geçmedi dr gitmesem bile öğrenemeyecektim reglim bittikten 1 hafta sonra gebe olduğu mu ogrendim
[/QUOT artık miğde bulantılarım çoğaldı napcam bilmiyorum yarın olsunda bi test alıcam normal adetimden bir hafta geçti aşırı miğde bulantısı var piskolojik olduğunu sanmıyorum yarın belli olur bakalım sende ne belirtiler oldu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?