Gebeliğe Hazırlık test yapmaya korkuyorum..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

medusares

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
3.833
10.845
158
1,5 yıl öncesinde bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. Daha sonra da hamilelik yaşayamadım. Adetim 3 gün gecti test yapmaya korkuyorum negatif görürsem çok üzüleceğim ama çok da merak ediyorum. Biraz daha beklemeli miyim test için ? Sanki adet olcakmışım gibi de kasıklarımda hafif sızı var umutlanmak da istemiyorum. Adet olursam çok üzüleceğim umutlandıktan sonra.

Normlde gecikmeniz oluyormuydu arada sırada..inş hamilesinizdir..sizin yerinizde olsam direk kan tahlili yaptırırdım strese sokmazdım kendimi iyice..

Normlde gecikmeniz oluyormuydu arada sırada..inş hamilesinizdir..sizin yerinizde olsam direk kan tahlili yaptırırdım strese sokmazdım kendimi iyice..
Kürtajdan sonra birkaç ay düzensizlik oldu ama sonra düzeldi. Uzun zamandır düzensizlik yaşamıyorum. Şimdi işteyim evde olsam giderdim fakat negatif olması baya korkutuyor. 1,5 yıldır bekliyorum :(

Kürtajdan sonra birkaç ay düzensizlik oldu ama sonra düzeldi. Uzun zamandır düzensizlik yaşamıyorum. Şimdi işteyim evde olsam giderdim fakat negatif olması baya korkutuyor. 1,5 yıldır bekliyorum :KK43:
Bende mayıs ayında kürtaj oldum temmuzda gecikmem oldu hiç idrar testi falan yapmadım zaten gergin ve üzgündüm bide idrar testiyle uğrşmk istemedim net sonuç istedim.korka korka gidip kan tahlili yaptırdım..çokta ümidim yoktu ama sonuç 9 haftalık olduk..

Bende mayıs ayında kürtaj oldum temmuzda gecikmem oldu hiç idrar testi falan yapmadım zaten gergin ve üzgündüm bide idrar testiyle uğrşmk istemedim net sonuç istedim.korka korka gidip kan tahlili yaptırdım..çokta ümidim yoktu ama sonuç 9 haftalık olduk..
yaaaaa çok çok sevindim canım. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Allah'ım inşallah benim de başımadır. Kaç gün geciktikten sonra tahlil yaptırmıştınız ?

Bnce 1 hafta olsun oyle yap testi kasik agrisi olBilir bnde adst olcam sanmistim olmsmistim hayirli hsberler ver insallah 🥰😘

yaaaaa çok çok sevindim canım. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Allah'ım inşallah benim de başımadır. Kaç gün geciktikten sonra tahlil yaptırmıştınız ?
Bir haftayı geçmişti sanırım..ilk gebeliğimde idrar testi yapmştm evde 5.gün hafif bi çizgi çıkmıştı

Bnce 1 hafta olsun oyle yap testi kasik agrisi olBilir bnde adst olcam sanmistim olmsmistim hayirli hsberler ver insallah 🥰😘
Ahhhh inşallahhhh şuraya hamileyim yazmayı o kadar istiyorum ki. Bugün gecikmenin 3. günü biraz daha gecsin madem. Sizi de tebrik ederim.

Hamilelik varsa 3 gün yeterli bir süre zaten kanda çıkacaktır.
Yoksa da bir sonraki ayı beklersiniz bence şu an beklemek hem umutlandırır hem de yorar

Hamilelik varsa 3 gün yeterli bir süre zaten kanda çıkacaktır.
Yoksa da bir sonraki ayı beklersiniz bence şu an beklemek hem umutlandırır hem de yorar
Haklısınız var ya da yok öğrenmeliyim gün geçip olmazsam daha da umutlanacağım

Bencekan verip öğren direk canım. Şubat 25te olmam gerekiyordu olmadım 26sında acile gittim kan vermeye, yolda adet oldum sandım hatta boşuna geldim buraya kadar dedim. Sonra lavaboya girdim hastanede peçeteye baktım sadece akıntı olmuştu. Adet sancısı gibi ağrım vardı boşuna kan veriyorum dedim hep. (2sene olmadıktan sonra) sonra gittim sonucu Bi aldım ki 1022,82.. O kadar ağladım ki tüm hastane bana baktı ama umrumda değildi hala da değil :) iyi ki o gün orada ağlayıp mutluluğumu yaşamışım şimdi 8aylık hamileyim ve rabbim isteyen herkese mutluluktan ağlamayı nasip etsin 💟

Bencekan verip öğren direk canım. Şubat 25te olmam gerekiyordu olmadım 26sında acile gittim kan vermeye, yolda adet oldum sandım hatta boşuna geldim buraya kadar dedim. Sonra lavaboya girdim hastanede peçeteye baktım sadece akıntı olmuştu. Adet sancısı gibi ağrım vardı boşuna kan veriyorum dedim hep. (2sene olmadıktan sonra) sonra gittim sonucu Bi aldım ki 1022,82.. O kadar ağladım ki tüm hastane bana baktı ama umrumda değildi hala da değil :) iyi ki o gün orada ağlayıp mutluluğumu yaşamışım şimdi 8aylık hamileyim ve rabbim isteyen herkese mutluluktan ağlamayı nasip etsin 💟
nasıl güzel yazmışsınız ya çok tebrik ederim canım :) Bugün ben de bir ıslaklık hissettim gittim tuvalete yapışkan bir akıntı gelmiş. Bir de bugün eşimin doğum gününü eğer hamileysem en güzel hediyeyi veririm. Biz de 1,5 yıldır bekliyoruz. Eğer hamileysem basıcam çığlığı :halay:

nasıl güzel yazmışsınız ya çok tebrik ederim canım :) Bugün ben de bir ıslaklık hissettim gittim tuvalete yapışkan bir akıntı gelmiş. Bir de bugün eşimin doğum gününü eğer hamileysem en güzel hediyeyi veririm. Biz de 1,5 yıldır bekliyoruz. Eğer hamileysem basıcam çığlığı :halay:
Bence gidip bir test alın :) akşama güzel bir süpriz olsun

Evet evett o yapışkan akıntı yumurta akı gibi aynııı
Bence hamilesin test yap hemen ve bas çığlığı inşallah 😍😍😍

Ben yerinde olsam dayanamazdim ve hemen test alıp yapardım 1 gün bile geçse :) inşallah hamilesindir canım

Back