- 29 Nisan 2024
- 49
- 26
- 28
- Konu Sahibi huzurumyavrum
Kızlar iyi akşamlarrr. Size birşey sormak istiyorum. Şimdi benim reglime 2 gün var ama bu ay o kadar saçma sapan hissediyorum ki şişkinlik yok normalde davul gibi şişerim belim ağrıyor kasığımda ağrı yok denecek kadar az yorgunum normalde reglim gelmeden önce aşırı enerjik olur ertesi gün pat diye yatarım yani öyle bir ağrı çekerim. Bir de bakın 28 yaşındayım reglim oldu olası hiç gögüs ağrısı sancısı çekmem ama bu ay kıyafet giysem yanlışlıkla kolum sürtse vs vs o kadar hassas ki acıyor hatta anlam veremedim bide normalde çok afedersiniz pek sık wc gitmem ama öyle bir gitme isteği oluşuyor ki okudum netten baya bebek düşünmüyorum o yüzden aklıma gelmedi ancak şuan okuduğum çoğu şey gebelik diyor bu arada zaten bi bebeğim var 2,5 yaşında onda böyle şeyler hissetmedim açıkçası hatta anlamadım bile ablam yap illa deyince yaptım öyle öğrendim şimdi bu belirtiler gebelik midir regl zamanı olduğundan mıdır bilmiyorum belli belirsiz sağ kasığımda sızlama var sadece test yapmalı mıyım beklemeli miyim zaten 2 gün kaldı