- 5 Nisan 2020
- 706
- 344
- 53
- Konu Sahibi Zuleyha_42
Evet canım alttan baktı yok dedi hcg sonucuna göre tekrar bakarız dedi gidicem birazdan daha öncede olmuştu böyleM Misisipili canm doktor mu gebelik yok dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım alttan baktı yok dedi hcg sonucuna göre tekrar bakarız dedi gidicem birazdan daha öncede olmuştu böyleM Misisipili canm doktor mu gebelik yok dedi
Günün ne kdr geçmişti canım ?Evet canım alttan baktı yok dedi hcg sonucuna göre tekrar bakarız dedi gidicem birazdan daha öncede olmuştu böyle
Nasıl gebelik yokBeta hcg değerim de 7.08 çıktı gebelik yok yani umarım kötü biley yoktur
Sizde şaşırdınız değil mi ? 5 ve üstü pozitif olarak kabul ediliyor . Eger gebelik yoksa beta neden 5in üstü ?Nasıl gebelik yok![]()
Ee yani bence kani iki gün arayla tekrarlaSizde şaşırdınız değil mi ? 5 ve üstü pozitif olarak kabul ediliyor . Eger gebelik yoksa beta neden 5in üstü ?
Hayrlisi olsun arkadaşın hakkında .Ee yani bence kani iki gün arayla tekrarla
Evde test yaptınmıHayrlisi olsun arkadaşın hakkında .
Canım ben değilimEvde test yaptınmı
Merhaba. Niye kendinizi direk tedaviye odakladınızki. 6 ay normal deneseydiniz. Bende de pcos var. 1 yıl önce ikinci çocuğumu doğurdum. Emziriyorum bu süre içinde iki defa adet gördüm. Kilomda 90 şimdi süpriz bir şekilde 3. Çocuğuma hamile olduğumu öğrendim. Bu kadar kendinizi sıkmayın. Kilonuz iyi belki ilaçsız hamile kalırsınız. İnşallah Allahım isteyin herkesin kucağını doldursunAllah bağışlasın evladını canım 15 aylık evliyim 4 aydır düşünüyoruz fakat bende pco olduğu için direkt tedaviye başlayalım dedik ileri derecede değil benim kilomda 59 kiloluda değilim Rabbim ne zaman derse o zamanı bekliyoruz hayırlısıyla herkesin çoçuğunu bağışlasın rabbim teşekkür ederim sanada![]()
Merhaba sadece pcodan da değil aslında prolaktin hormonum yüksek ve şeker intöleransımda dirençli çıktı bunlar gebeliğe engel olabilir yada gebe kalınsa bile düşük sebebi olabilirmiş bugün hsg çekildi bir sıkıntım yok şükür bundan sonra oluruna bırakıcaz artık.... aminMerhaba. Niye kendinizi direk tedaviye odakladınızki. 6 ay normal deneseydiniz. Bende de pcos var. 1 yıl önce ikinci çocuğumu doğurdum. Emziriyorum bu süre içinde iki defa adet gördüm. Kilomda 90 şimdi süpriz bir şekilde 3. Çocuğuma hamile olduğumu öğrendim. Bu kadar kendinizi sıkmayın. Kilonuz iyi belki ilaçsız hamile kalırsınız. İnşallah Allahım isteyin herkesin kucağını doldursun![]()
Olur inşallah sen içini ferah tut. Bir gün buraya bende hamileyim yazacaksınMerhaba sadece pcodan da değil aslında prolaktin hormonum yüksek ve şeker intöleransımda dirençli çıktı bunlar gebeliğe engel olabilir yada gebe kalınsa bile düşük sebebi olabilirmiş bugün hsg çekildi bir sıkıntım yok şükür bundan sonra oluruna bırakıcaz artık.... amin
Yok canım maalesefNasıl gebelik yok![]()
12 bugünGünün ne kdr geçmişti canım ?
Ne dedi doktor12 bugün
Baktı hcgye gebelik yok dedi ultrasyon yapmadıNe dedi doktor
İnşallah canım sağol temennin içinOlur inşallah sen içini ferah tut. Bir gün buraya bende hamileyim yazacaksın![]()
Yok canım hiç kullanmadım eğer adet olmazsam gidicem böbreklerimde kum ve taş varmışİlaç fln kullanyr msn canm ? Onun mu etkisi oldu hcgye acaba ?
Ne tuhaf banada aynı şeyi söylediler.birde ne çok konu var böyle lekelenmeyle ilgili . Sanrm mevsimden dolayı .Yok canım hiç kullanmadım eğer adet olmazsam gidicem böbreklerimde kum ve taş varmış
Merhaba. Evet ozaman iyi etmişsiniz. Zannettim pcos için tedavi görüyorsunuz. Rabbim en kısa zamanda size nasip etsin inşallahMerhaba sadece pcodan da değil aslında prolaktin hormonum yüksek ve şeker intöleransımda dirençli çıktı bunlar gebeliğe engel olabilir yada gebe kalınsa bile düşük sebebi olabilirmiş bugün hsg çekildi bir sıkıntım yok şükür bundan sonra oluruna bırakıcaz artık.... amin