Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alırsın canm bende gece yapmıştım net çıkmıştıArkadaşlar adetim 2 gün geçti eşim birazdan eve gelcek ve idrar testi getirecek 2 tane.birisini bu gece yapsam sonuç alabilir miyim çok merak ediyorum da![]()
Yaaa teşekkür ederim çok sevindimAlırsın canm bende gece yapmıştım net çıkmıştı
Rica ederim resmi paylaş burda da merak ederimYaaa teşekkür ederim çok sevindim![]()
Hemen paylaşcamRica ederim resmi paylaş burda da merak ederim![]()
Bekliyorum ama dışarda izdiham var nasıl alacak testi gerçi eczaneler acıkmışHemen paylaşcam![]()
Bekliyorum ama dışarda izdiham var nasıl alacak testi gerçi eczaneler acıkmış
Sabirsizla takip ediyordum hayırlı olsun gözün aydın kuzum
Biraz sıkışıktımTuvalete sıkışık olarak yap bence
Var mıdır yani sizceSabirsizla takip ediyordum hayırlı olsun gözün aydın kuzum![]()
Sabah almışBekliyorum ama dışarda izdiham var nasıl alacak testi gerçi eczaneler acıkmış
Tebrikler. Zamanına göre silik ama. Geç döllenme ya da kimyasal olabilir. Kan verin diycem ama bu zamanda o da zor
Bence var bekledikce biraz daha belirginleşir çizgi hafif pembe miVar mıdır yani sizce
Ayy çok teşekkür ederim yaaTebrikleeeeeer cici anne2 gün gecikmeye rağmen bu kadar silik çıkıyosa benim bata 3 gün kala testimin negatif çıkması henüz net bi cevap vermiş olmuyo o zaman di mi
Bende de umutlar yeşerse mi ki tekrar
Tekrar yapacağım Teşekkür ederimmVar gibi ama sabah ilk idrarla tekrarlayın sıvı alımından falan silik çıkmış olabilir.
Tebrikler canm ben bundan da silik ile öğrenmiştimTekrar yapacağım Teşekkür ederimm![]()