Merhaba kızlar adetime bır gun kala test yaptım ben hemen 2 dakika ıcınde 2. Hayalet bır cızgı gorundu ve anında cıktı sonradan degıl 2 dakikada bu arada gozle daha ıyı gozukuyor kamerada tam belli edemedim ama kuruma cızgı degıl cunku anında belirdi bu hayalet olan da test bozuk olabilir mi yoksa umutlanmam gerekır mı sızce
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Test yapar yapmaz cıkan 2. Hayalet cizgi
- Konu Sahibi Ardenimli
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hayaletçizgi hamilemiyim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bugun yaptım normalde adet olmam gereken tarih yarın ben oylesıne yaptım amaNe zaman yaptınız testi
Evet cok sılık bı cızgı ama gozle bıraz daha bellı oluyo ama asırı silik aslında dikkate almazdım cunku bı sure sonra bu tarz kuruma cızgısı oluyo bılıyorum fakat hemen ilk kırmızı cızgıyle buda belırdıİlk görsel de bi çizgi gördüm sanki.
2 gün sonra tekrarlayın. İnsaAllah pozitif görürsünüz.
İlk gebelıgim de bende sılık ogrendım ve 8 haftalık bile oldugum da silikti neden bilmiyorum tam koyulasmıyo benım testlerım bilemiyorum tabi var mı ama anında cıkması sılık bile olsa umutlandırdıBen de böyle çok silik öğrenmiştim gebeliğimi
Evet bıkac gun bekleyip kan testı yaptırıcamAdetin gecikmesini bekleyin bence sonra kan verin
Benımde aynı sekılde oglum var 6 yasında kardes ıstıyoruz ama 1 yıldır bı turlu olmadı umarım isteyen herkese nasip olurİnşallah hamilesinizdir biz de çok istiyoruz 1 yıldır deniyoruz ağustosta düşük yaptım maalesef sonrasında henüz bekliyoruz
- 22 Ekim 2022
- 777
- 281
- 33
- 27
Amin inşallahBenımde aynı sekılde oglum var 6 yasında kardes ıstıyoruz ama 1 yıldır bı turlu olmadı umarım isteyen herkese nasip olur
- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.181
- 83
Henuz adet olmadım 4 gun falann oldu gecikme arada sancım falan oluyor olacak gıbı ama gelısme yok bakalım tam 1 hafta gecsın test yaptırıcamSiZ hamile miymissiniz bende gördüm cizgiyii
- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.181
- 83
Gecikme oluyor muydu bat tarihinizdeHenuz adet olmadım 4 gun falann oldu gecikme arada sancım falan oluyor olacak gıbı ama gelısme yok bakalım tam 1 hafta gecsın test yaptırıcam
Evet 2 3 gecikme oluyor bazen o yuzden bekliyorumGecikme oluyor muydu bat tarihinizde
- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 29
Merhaba kızlar.adete 1 hafta kala yaptığım test .kamerada pek görünmüyor ama çok silik bi çizgi görüyor gibiyim.Sanırım psikolojik.siz görebildiniz mi ? Kaç gün sonra tekrar etmem gerek? Bilgisi olanlar yorum yapabilirse çok sevinirim.
Eklentiler
Son düzenleme:
- 6 Mart 2020
- 75
- 17
- 38
- 32
Hamilesiniz tebriklerKızlar regl günüm beş gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz