• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Test sonucumu yorumlar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

KediMelegiii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2020
106
182
23
Merhaba kızlar yoğun çalıştığım için tekrar hastaneye gidemiyorum sabah kaset test yaptım pozitif görünce hastaneye gittim.
Çok karmaşık hissediyorum. Testimi yorumlar mısınız? Simdiden cok tesekkur ederim 🙏

Eklentiler

• IMG_20201118_145827_931.webp
    IMG_20201118_145827_931.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 317
sanırım memorıalde yaptırmışsınız oranın sonucuna benzettim yüksek dıyor pozıtıf ama neden rakam koymamışlar ılgınc geldı bana :)

Merhaba kızlar yoğun çalıştığım için tekrar hastaneye gidemiyorum sabah kaset test yaptım pozitif görünce hastaneye gittim.
Çok karmaşık hissediyorum. Testimi yorumlar mısınız? Simdiden cok tesekkur ederim 🙏
Hayırlı olsun gözün aydın. Onbin olmuş değerin kese gözükür artık bi kadın doğum randevusu alırsın yakın zamanda

Son adet tarihiniz mi 9 Ekim. Yoksa beklenen adet tarihiniz mi? Böyle sabredip yüksek değerde beta hcg ile direkt keseyi gören kadınlara hayranım ya 😍 bana kalsa ilişkiden bir gün sonra test yapacağım neredeyse 😂

Allah bağışlasın sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Allah razı olsun, isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Şok içindeyim 10 ay boyunca uğraş verdim. Bardaklara işedim, yumurtlama kovaladım, gün kolladım. En sonunda gözümde yaş kalmayınca tüp bebek yaparız hem vakalar çok arttı biraz ara verelim dedik ocak şubat gibi tüp bebek için görüşecektim. Kredi bile çektim hatta. Söyleyene hiç inanmazdım ummadığı bir anda hamile kalmış da bilmem neymiş. Gerçekten bir süre düşünmemek başka şeylere odaklanmak iyi gelebiliyormuş...
Yarın için randevu aldım umarım her şey yolunda olur 🙏 hepinize teşekkür ederim.

Back
X