Negatif olduğunu düşünüyorum. Zaten gebelik testinde de negatif varKızlar hamilelik testini 1 saat kadar önce yaptım ikinci çizgi hiç çıkmadı, şimdi ovulasyon yaptım 2. Silik çizgi çıktı anında.
Regl olmama 6 gün var. Ovulasyon testinde 2. Çizginin çıkmasının sebebi nedir? Yumurtlama olamaz ? Hamilemiyim lütfen evet deyin bana
Negatif maalesef. İkinci çizgi hep silik çıkarKızlar hamilelik testini 1 saat kadar önce yaptım ikinci çizgi hiç çıkmadı, şimdi ovulasyon yaptım 2. Silik çizgi çıktı anında.
Regl olmama 6 gün var. Ovulasyon testinde 2. Çizginin çıkmasının sebebi nedir? Yumurtlama olamaz ? Hamilemiyim lütfen evet deyin bana
Aksama yapma. Sabah ilk idrarla yapHanımlar teşekkür ederim akşam üzerine doğru bir daha yapacağım hamilelik testini idrarım seyrekti, uzun bir yolculuktan geldim ve tuvalet kullandım. İdrarımı bekleterek tekrarlayacağım
Kuzum bekleyemem ki heyecandanAksama yapma. Sabah ilk idrarla yap
Merhaba yaptınız mı tekrar testKuzum bekleyemem ki heyecandannegatifi görünce bile ağlıyorum çünkü 5 yıldır evliyim, geçen yıl düşüğüm oldu sürekli erteleme meraklısı eşim o korkuyla daha yeni ikna oldu ve bu defa değilsem yine yıkılacağım
Selaaaaaammmmm evet siz sorunca beklemeye dayanamadım SİLİK 2. ÇİZGİ ÇIKTI ŞUAN HEMEN İLK ANDAN İTİBAREN HİÇ GİTMEDİİİİİİMerhaba yaptınız mı tekrar test
Canım şimdi HCG yaptım tekrar ekledim lütfen yorumlarmısın hemen çıktı o silik çizgi hamilemiyimmm?????2. çizgi hep silik çıkıyor zaten. Negatif olduğu anlamına geliyor.
Merhaba tekrar yaptım HCG lütfen tekrar bakarmısınz güncelledim hemen direkt çıktı silik çizgi ????Negatif maalesef. İkinci çizgi hep silik çıkar
Bir gölge görüyorum ama emin değilim adetiniz gecikti mi?Selaaaaaammmmm evet siz sorunca beklemeye dayanamadım SİLİK 2. ÇİZGİ ÇIKTI ŞUAN HEMEN İLK ANDAN İTİBAREN HİÇ GİTMEDİİİİİİ
VAR MI LÜTFEN VAR MI YALVARIRIM
Hayır kuzucuummm 6 günüm var regl olmama, yani 6. Gün regl olmam gerekiyor 24 ünde şuan kan versem çıkar mı?????Bir gölge görüyorum ama emin değilim adetiniz gecikti mi?
Regl olmanıza daha ver bence Regl gününüzü bekleyin yada 2 gün sonra tekrar test yapın koyulaşırsa vere bilirsinizHayır kuzucuummm 6 günüm var regl olmama, yani 6. Gün regl olmam gerekiyor 24 ünde şuan kan versem çıkar mı?????
Nasıl bekleyeceğim o kadarRegl olmanıza daha ver bence Regl gününüzü bekleyin yada 2 gün sonra tekrar test yapın koyulaşırsa vere bilirsiniz
Bende öyleydim 5 aydın olmayınca artık saldım yarın olunca yapacağım inşaallahNasıl bekleyeceğim o kadarsanki saniyeler geçmiyorrrr
İnşallah canımmm benim inşallahBende öyleydim 5 aydın olmayınca artık saldım yarın olunca yapacağım inşaallah
Bende öyleydim 5 aydın olmayınca artık saldım yarın olunca yapacağım inşaallah
Bi gölge gördüm gibi ama bilemedimCanım şimdi HCG yaptım tekrar ekledim lütfen yorumlarmısın hemen çıktı o silik çizgi hamilemiyimmm?????
HCG 11 hamileyimBi gölge gördüm gibi ama bilemedimeğer idrar testinde çıktıysa kan testinde de çıkar. Kan testi yaptırın isterseniz
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı da nasip etsinHCG 11 hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?