- 7 Mart 2023
- 30
- 4
- 26
-
- Konu Sahibi mimarbirbayan
Hamile olduğunuzu görüyorum testte.Merhaba arkadaslar ben bu ay erken de olsa belki diye sürekli test yapmıştım hepsi negatif çıktı. En son cuma günü oglende yaptım kurstan sonra o bile negatif çıktı. Bugün normalde hasta olmuş olmam gerekiyordu ama olmadım, düzensizdir reglim. stres yaptım diye düşündüm ama yine de kendime engel olamayıp test yaptım. Akşam saatinde yaptığım için onun da negatif çıkmasını bekliyordum ama bu şekilde silik cizgi çıktı. Akşam saatinde bu şekilde olması normal mi? Önceki hamileligim düşükle sonuçlanmıştı ama et kokusundan rahatsız olduğum için anlamıştım bu sefer de et kokusundan rahatsız oluyorum ama bu belirtileri hep strese vermiştim.Eki Görüntüle 3490469
Yaa evet ama sanirim ben çok erken yakaladım bu sefer çünkü 1 aydir surekli test yapiyorum hatta bu sefer bile olmasına ihtimal vermedim yurtdisinda yaşadığım için tek başıma kan vermeye gidemiyorum 2 hafta sonra doktor randevusu alıp direk doktora gitmeyi dusundum burda mecburi değil kan testi çünkü direk soru sorup tarihleri sorup ultrasona alıyorlar. 2 haftalik olarak gidince de hiçbir şey yapamazlar moralim bozulur diye erken gitmek istemiyorum. Düşük yaptığım hamileligimde gidince direk kalp atışı duymuştum şu an gittigimde duyamazsam stres olurum diye erken gitmek istemiyorum. Bide tahlilleri de o kadar baktım hcg değerlerini hiç göremedim burdaki sonuçlar daSilik çizgi var gibi. Bence kan verin. Ben test yaptığım ve pozitifi gördüğüm gün ilk idrar ile yapamadım, sonra da çişim gelsin diye baya su içtim . Erken gebelikte oatır patır çizgiler çıktı, normal kaset testte de çıktı ama erken gebelik kadar hassas olmuyor onlar, o kadar pembe değildi. Bir de benim 5 haftaya yakındı sat.
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız :) benim sat 17 eylül son iki haftadır kasıklarımda ağrı batma var özellikle sol kasıkta. birkaç gündür göğüs hassasiyeti ve bel bacak ağrısı da eklendi. ama erken gebelik test yapıyorum hep negatif sonradan belki benimde pozitife dönerYaa evet ama sanirim ben çok erken yakaladım bu sefer çünkü 1 aydir surekli test yapiyorum hatta bu sefer bile olmasına ihtimal vermedim yurtdisinda yaşadığım için tek başıma kan vermeye gidemiyorum 2 hafta sonra doktor randevusu alıp direk doktora gitmeyi dusundum burda mecburi değil kan testi çünkü direk soru sorup tarihleri sorup ultrasona alıyorlar. 2 haftalik olarak gidince de hiçbir şey yapamazlar moralim bozulur diye erken gitmek istemiyorum. Düşük yaptığım hamileligimde gidince direk kalp atışı duymuştum şu an gittigimde duyamazsam stres olurum diye erken gitmek istemiyorum. Bide tahlilleri de o kadar baktım hcg değerlerini hiç göremedim burdaki sonuçlar da
Sat ne oluyor onu bilmiyorum. İnşallah sizinde pozitife döner adetiniz gecikmisse ve belirtileriniz varsa testler de yanlış gösteriyor olabilir. Ben önceki hamileligimde kasiklarim çok ağrıyordu ve belim tutulmuştu yataktan kalkamıyordum bile öyle öğrenmiştim.insallah sizinde gönlünüzce olur.hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız :) benim sat 17 eylül son iki haftadır kasıklarımda ağrı batma var özellikle sol kasıkta. birkaç gündür göğüs hassasiyeti ve bel bacak ağrısı da eklendi. ama erken gebelik test yapıyorum hep negatif sonradan belki benimde pozitife döner
son adet tarihim 17 eylüldü daha geçmedi adetim ağrılarım da o kadar çok değil ama kasıkta batma var böyle biraz regl sancısı gibi göğüs ucum bazen yanıyor gibi çok arada dokununca ay bilmiyorum inşallah pozitife döner dün akşam yaptım en son yine negatif sizinkini okuyunca umutlandım belki benim de dönerSat ne oluyor onu bilmiyorum. İnşallah sizinde pozitife döner adetiniz gecikmisse ve belirtileriniz varsa testler de yanlış gösteriyor olabilir. Ben önceki hamileligimde kasiklarim çok ağrıyordu ve belim tutulmuştu yataktan kalkamıyordum bile öyle öğrenmiştim.insallah sizinde gönlünüzce olur.
Evet daha erken bence sonuç görmek için benim regl tarihim 11 Eylül de başlayıp 17 eylülde bitmiş ayn güne denk gelmişiz aslinda. Normalde böyle şeyler yasamıyorsanız olabilir. Dua edicem inşallah sizin de pozitife döner. Sizin belirtilerinizi okuyunca inanın önceki pozitif sonucumu aldığımı hatırladım 23 nisanda hamile kalmışım midem bulanıyor 3 günlük hamilelikte test yaptım negatif çıktıson adet tarihim 17 eylüldü daha geçmedi adetim ağrılarım da o kadar çok değil ama kasıkta batma var böyle biraz regl sancısı gibi göğüs ucum bazen yanıyor gibi çok arada dokununca ay bilmiyorum inşallah pozitife döner dün akşam yaptım en son yine negatif sizinkini okuyunca umutlandım belki benim de döner
benim normalde regl öncesi hiç ağrım olmaz göğüs hassasiyetim hiç olmaz zaten ama şimdi adetten resmen bir hafta önce adet sancısı başladı. yumurta çatlama gününden hesaplıyorlar 14 gün diye mesela ben çatlama günümü de bilmiyorum :) tabi benim ağrılarım çok az öyle çok fazla değil ama bilemiyorum beklemek de zorEvet daha erken bence sonuç görmek için benim regl tarihim 11 Eylül de başlayıp 17 eylülde bitmiş ayn güne denk gelmişiz aslinda. Normalde böyle şeyler yasamıyorsanız olabilir. Dua edicem inşallah sizin de pozitife döner. Sizin belirtilerinizi okuyunca inanın önceki pozitif sonucumu aldığımı hatırladım 23 nisanda hamile kalmışım midem bulanıyor 3 günlük hamilelikte test yaptım negatif çıktısonra da ihtimal vermedim hamile kaldığıma ama inanılmaz kotuydum gerçekten ve bayram sonrası vucut yorgunluğu stresten falan diyerek hiç düşünmedim tekrar test yapmayı ama bir gece uykudan uyandığımda goguslerim o kadar acıyordu ki ellerimle yukarı kaldırarak ağrısının geçmesini bekledim gittigim her yerde elimi karnıma bastiriyordum ağrıdan. bir gün birisi dedi sen test yap ben diyorum yaptım ama negatif hem daha adet tarihime var falan derken tam anneler günün de yaptım ve pozitifti. Sanırım hep beklenmedik ve ihtimal vermediğimiz zamanlarda oluyor. İnşallah sizinde poztife döner benim gibi.
Bende hamileligimin çok erken öğrendim ve sürekli sizin gibi test yapıyordumMerhaba arkadaslar ben bu ay erken de olsa belki diye sürekli test yapmıştım hepsi negatif çıktı. En son cuma günü oglende yaptım kurstan sonra o bile negatif çıktı. Bugün normalde hasta olmuş olmam gerekiyordu ama olmadım, düzensizdir reglim. stres yaptım diye düşündüm ama yine de kendime engel olamayıp test yaptım. Akşam saatinde yaptığım için onun da negatif çıkmasını bekliyordum ama bu şekilde silik cizgi çıktı. Akşam saatinde bu şekilde olması normal mi? Önceki hamileligim düşükle sonuçlanmıştı ama et kokusundan rahatsız olduğum için anlamıştım bu sefer de et kokusundan rahatsız oluyorum ama bu belirtileri hep strese vermiştim.Eki Görüntüle 3490469
İnşallah hayırlısıyla sonuçlanır sizin için debenim normalde regl öncesi hiç ağrım olmaz göğüs hassasiyetim hiç olmaz zaten ama şimdi adetten resmen bir hafta önce adet sancısı başladı. yumurta çatlama gününden hesaplıyorlar 14 gün diye mesela ben çatlama günümü de bilmiyorum :) tabi benim ağrılarım çok az öyle çok fazla değil ama bilemiyorum beklemek de zor
Ben sürekli farklı testlerle yaptım ama pozitif sonucu alana kadar ama sabah yeniden yaptım aynı testle üstteki dün akşam yaptığım alttaki de sabah yaptığım 2 hafta daha bekleyip direk doktora gitmeyi düşünüyorum. Ama folik asit başlayıp başlamama konusunda kararsızımBende hamileligimin çok erken öğrendim ve sürekli sizin gibi test yapıyordumbu şekilde silik çizgi 13.59 beta ile öğrenmiş oldum. Bazı testler yalancı pozitif oluyomuş ben pek bilmiyorum ama hep aynı marka test ile yaptıysanız bence gebesiniz sağlıcakla kucaklayın inşallah
hayırlı olsun :) siz kaç gün kala öğrenmiştiniz gebeliğinizi benim 2 gün sonra olmam gerekiyor regl dün yaptım yine negatifBende hamileligimin çok erken öğrendim ve sürekli sizin gibi test yapıyordumbu şekilde silik çizgi 13.59 beta ile öğrenmiş oldum. Bazı testler yalancı pozitif oluyomuş ben pek bilmiyorum ama hep aynı marka test ile yaptıysanız bence gebesiniz sağlıcakla kucaklayın inşallah
folik asit için herkes başka bir şey diyor bilemiyorumBen sürekli farklı testlerle yaptım ama pozitif sonucu alana kadar ama sabah yeniden yaptım aynı testle üstteki dün akşam yaptığım alttaki de sabah yaptığım 2 hafta daha bekleyip direk doktora gitmeyi düşünüyorum. Ama folik asit başlayıp başlamama konusunda kararsızım
Bende kararsiz kaldım zaten demirim dusuk normalde o yüzden kullanmalıyım gibi geldi bide düzenli yemek yemediğim için kullanmalıyım gibi görünüyorfolik asit için herkes başka bir şey diyor bilemiyorum
düşük gramda kullanılsa sorun olmuyor sanırım tam bilgim olmasa daBende kararsiz kaldım zaten demirim dusuk normalde o yüzden kullanmalıyım gibi geldi bide düzenli yemek yemediğim için kullanmalıyım gibi görünüyor
Benim gebelik planlıydı öncesinde doktora gittim gebelik dusunuyorum diye muayne oldum smear vs alındı ve o gün folikasit başlattı doktor gebelik öncesi 2ay kullanmis oldum yani ama gebelik esnasinda kullanılıyor mu bilmiyorumBen sürekli farklı testlerle yaptım ama pozitif sonucu alana kadar ama sabah yeniden yaptım aynı testle üstteki dün akşam yaptığım alttaki de sabah yaptığım 2 hafta daha bekleyip direk doktora gitmeyi düşünüyorum. Ama folik asit başlayıp başlamama konusunda kararsızım
2 yada 3gün vardı sanırımhayırlı olsun :) siz kaç gün kala öğrenmiştiniz gebeliğinizi benim 2 gün sonra olmam gerekiyor regl dün yaptım yine negatifdöner mi bilemiyorum negatiften pozitife dönen kişilerle konuşmak iyi geliyor bir umut oluyor
hadi yaa ama erken gebelik testi yani neden yapmayalım çatlıyoruz meraktanBenim gebelik planlıydı öncesinde doktora gittim gebelik dusunuyorum diye muayne oldum smear vs alındı ve o gün folikasit başlattı doktor gebelik öncesi 2ay kullanmis oldum yani ama gebelik esnasinda kullanılıyor mu bilmiyorum
Buarada gebelik var sürekli pozitif cıkmış zaten
2 yada 3gün vardı sanırımama ben acile kan vermeye gittigimde 13 betayla acil doktoruna gösterdim adam adetin gecikti mi dedi yok 2 3 gün var dedim o zaman neden yapıyosun testi gecikince yapılır şuan hamilelik var diyemem diyip terslemişti ve aşırı moralim bozulmuştu.
Yani gecikene kadar ihtimal var bence geç döllenme vs varmış okuduklarima göre
ayy hadi inşallah ben de bir umut adete 2 gün var belki pozitife döner diyorum herkes de rüyasında beni hamile görüyor şu sıralar bilinçaltı mı bilemiyorum :)Benim gebelik planlıydı öncesinde doktora gittim gebelik dusunuyorum diye muayne oldum smear vs alındı ve o gün folikasit başlattı doktor gebelik öncesi 2ay kullanmis oldum yani ama gebelik esnasinda kullanılıyor mu bilmiyorum
Buarada gebelik var sürekli pozitif cıkmış zaten
2 yada 3gün vardı sanırımama ben acile kan vermeye gittigimde 13 betayla acil doktoruna gösterdim adam adetin gecikti mi dedi yok 2 3 gün var dedim o zaman neden yapıyosun testi gecikince yapılır şuan hamilelik var diyemem diyip terslemişti ve aşırı moralim bozulmuştu.
Yani gecikene kadar ihtimal var bence geç döllenme vs varmış okuduklarima göre