Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
TEST SONUCU
- Konu Sahibi leylayet
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aminnn çok tşk ederımSilik çizgi görünüor yarın bence kan testi verin.. hayırlı olsun
Çok silik çıkması durumu değiştirir mi ,bendeki çok silik çıktı ve ultra erken test yaptımAminnn çok tşk ederım
Bu durumda şuanda normal test yapsam ondada bu şekilde silik çıkar mı
Hayırlısı olsun sizin için de benim içinde ,doğru zaman diyelim bende emin olamadım çünkü çok silik çıktı sabah kan vereceğimİnşallah vardır ama geçen gün hayal kırıklığına uğrattı bu test bende aynı çizgi çıktı hemen acile gittim kan verdinm yoktu ve aksamı adet oldum dört günüm vardı
Ama inşallah senin vardıir
- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
- 63
Silik çıkması sorun değil ama bu marka test çok fazla yanlış pozitif veriyor. Hayal kırıklığına uğrayan çok maalesef.
İlk deneyimim eczaneye sordum bunu önerince bunu aldım bilemedım o anSilik çıkması sorun değil ama bu marka test çok fazla yanlış pozitif veriyor. Hayal kırıklığına uğrayan çok maalesef.
Aynen öyle canım rabbim sevincini boşa çıkarmasin amin hayırlı haberler verirsinHayırlısı olsun sizin için de benim içinde ,doğru zaman diyelim bende emin olamadım çünkü çok silik çıktı sabah kan vereceğim
Amin , en kısa zamanda senden de hayırlı haberler alırız ınsallahAynen öyle canım rabbim sevincini boşa çıkarmasin amin hayırlı haberler verirsin
Canım kan verdinmiAmin , en kısa zamanda senden de hayırlı haberler alırız ınsallah
Verdim canım akşam çıkar sonuç dediler beklemedeyımCanım kan verdinmi
İnşallah hayırlı haberler verirsinVerdim canım akşam çıkar sonuç dediler beklemedeyım
- 20 Aralık 2022
- 4.245
- 1.692
- 63
Canım sonucun ne çıktı acabaİnşallah hayırlı haberler verirsin
- 20 Aralık 2022
- 4.245
- 1.692
- 63
Canım sonucun ne çıktı acbaVerdim canım akşam çıkar sonuç dediler beklemedeyım
Âdet oldumCanım sonucun ne çıktı acaba
- 20 Aralık 2022
- 4.245
- 1.692
- 63
Üzülme canım bazen testler insanı yanilta biliyor inşallah bu ay olur sağlığımız yerinde olduğu sürece bebişimiz olurÂdet oldum
Hayırlısı olsun rabbim büyük sen ne durumdasin inşallah vardır sende bebişÜzülme canım bazen testler insanı yanilta biliyor inşallah bu ay olur sağlığımız yerinde olduğu sürece bebişimiz olur
- 20 Aralık 2022
- 4.245
- 1.692
- 63
Yok canım bende beş altı ay önce kürtaj oldum bu ik aydır istiyorum ilk denemede tutmadı soğan kürüne başladım adetime şuan 12 gün var bekliyorum işte inşallah hayırlısı olsunHayırlısı olsun rabbim büyük sen ne durumdasin inşallah vardır sende bebiş