• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEST SONUCU

leylayet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhaba , bana hamilelik testi konusunda yardımcı olurmusunuz , bugün test yaptım ve bu sekılde çıktı
Sızce sonuç nedir
Böyle bir durum yaşayan varmı

Eklentiler

• 6BBF49C1-61BB-4B52-A5F8-7141D82F99F0.webp
    6BBF49C1-61BB-4B52-A5F8-7141D82F99F0.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 117
İnşallah vardır ama geçen gün hayal kırıklığına uğrattı bu test bende aynı çizgi çıktı hemen acile gittim kan verdinm yoktu ve aksamı adet oldum dört günüm vardı 😔😔
Ama inşallah senin vardıir

İnşallah vardır ama geçen gün hayal kırıklığına uğrattı bu test bende aynı çizgi çıktı hemen acile gittim kan verdinm yoktu ve aksamı adet oldum dört günüm vardı 😔😔
Ama inşallah senin vardıir
Hayırlısı olsun sizin için de benim içinde ,doğru zaman diyelim bende emin olamadım çünkü çok silik çıktı sabah kan vereceğim

Silik çıkması sorun değil ama bu marka test çok fazla yanlış pozitif veriyor. Hayal kırıklığına uğrayan çok maalesef.

Hayırlısı olsun sizin için de benim içinde ,doğru zaman diyelim bende emin olamadım çünkü çok silik çıktı sabah kan vereceğim
Aynen öyle canım rabbim sevincini boşa çıkarmasin amin 🤲🤲 hayırlı haberler verirsin

Hayırlısı olsun rabbim büyük sen ne durumdasin inşallah vardır sende bebiş
Yok canım bende beş altı ay önce kürtaj oldum bu ik aydır istiyorum ilk denemede tutmadı soğan kürüne başladım adetime şuan 12 gün var bekliyorum işte inşallah hayırlısı olsun

Back
X