- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 35
- Konu Sahibi comeback06
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 6 gün var reglime 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim fotolara bakar mısınız İnan hiç sevinmedim daha önce de yanlış çıkmıştı ya silik çift çizgi
Foto attım bakar mısın canımresimler yok canım
Benim boyle olmstu bence sen git bi doktora ama simdi degil 6 gun varsa 10 sonra git bence hamilesinkızlar 6 gün var reglime comfort test belirgin silik çizgi var ama iki tane gibi anlamadım silik çıkıp sonradan negatif çıkan var mı sonucu bilmeden sevinmiyorum bile artık![]()
İnşallah da silik olanda 2 çizgi var yani test mi bozuk kiBenim boyle olmstu bence sen git bi doktora ama simdi degil 6 gun varsa 10 sonra git bence hamilesin
Ilıskının ustunden kac gun gecınce bu testı yaptın cnmkızlar 6 gün var reglime comfort test belirgin silik çizgi var ama iki tane gibi anlamadım silik çıkıp sonradan negatif çıkan var mı sonucu bilmeden sevinmiyorum bile artık![]()
10 gün geçtiIlıskının ustunden kac gun gecınce bu testı yaptın cnm
Ilıskının ustunden kac gun gecınce bu testı yaptın cnm
Ama benimki erken test seninki normal göğüs altlarım çok acıyor beze var gibi yumurtlama gününden beri adet sancım var gelip gidiyor ara ara senin canım belirtin ne ve adete kaç gün varBeklemedeyim senin gibi belirtin var mı adet öncesi gibi çok şiştim ayrıca ağzım kuruyor ve çok acıkıyorum
Oğlumda da 5 gün önceden çıkmıştı evet erken gebelik testi değil o yüzden beklemedeyimAma benimki erken test seninki normal göğüs altlarım çok acıyor beze var gibi yumurtlama gününden beri adet sancım var gelip gidiyor ara ara senin canım belirtin ne ve adete kaç gün var
Benim bi kimyasal oldu bi de gene böyle çıktı hasta oldum hiç umudum yok sevinmem görmeden keseyiburdan bakınca hamile gözüküyosun hayırlı olsun o çizgiler boş çıkmıyo genelde negatif çıktığında sonra hamile olduğunu öğrenebiliyorsun ama o çizgi sen bi anne adayısın diyo bence yinede bi k doğuma git tabikii
Hı sizin 2. Olacak ne zaman adet olacaksınOğlumda da 5 gün önceden çıkmıştı evet erken gebelik testi değil o yüzden beklemedeyim
Kuzum bi test daha yapsana simdi nobetci eczaneler acik yarini beklemek istemysan smdi al yap bakalim o nasil cikacak veya yarin yapİnşallah da silik olanda 2 çizgi var yani test mi bozuk ki