• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim kızlar?

Tekrar test yap yarın birde hemen görünür olması gerek 5 dk bekledin sonra ikinci çizgi çıkıyorsa değil idrarını döktün 2 dk içerisinde kontrol çizgisi ile birlikte çıkar birde eğer hamileysen yarın gece bir kere daha yaptığında netlesir şu an silik ya.
Yarın sabah mi yoksa gece mi tekrarlayayım peki hangisi daha uygun olur ?

Umudunu kırmak istemem canım ama 30 dk sonra çıkan sonuçların buharlaşma çizgisi oluyor genel itibariyle bak bende pcos hastasıyım ve şuan hamileyim bende hamile kalamıycam falan diye çok üzülüyodum ama 10 aylık bir tedavinin sonunda gebe kaldım üzülme stres yapma Rabbim nasip ettiğnde olur inşallah🙂

Umudunu kırmak istemem canım ama 30 dk sonra çıkan sonuçların buharlaşma çizgisi oluyor genel itibariyle bak bende pcos hastasıyım ve şuan hamileyim bende hamile kalamıycam falan diye çok üzülüyodum ama 10 aylık bir tedavinin sonunda gebe kaldım üzülme stres yapma Rabbim nasip ettiğnde olur inşallah🙂
Dediginiz gibi buharlaşma çizgisi de olabilir ama ben testi yaptiktan sonra 1 2 dakika içinde sonuç çıkmayınca umursamayıp kahvaltı yaptım ikinci çizginin ne zaman çıkmış olduğunu bilmiyorum belki ilk 10 dk içerisindedir belki de dediginiz gibidir
Kan testi vermeye gidip 3 saat beklemek de beni aşırı strese sokuyor o nedenle yarın testi tekrarlayacagim

Bu arada rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et lütfen :dua::KK33:

Test görüntüsü şuan böyle ne silindi o çizgi ne de belirginleşti öylece kaldı

Eklentiler

• PicsArt_03-18-03.35.10.jpg
    PicsArt_03-18-03.35.10.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 96
  • PicsArt_03-18-03.34.29.jpg
    PicsArt_03-18-03.34.29.jpg
    232,8 KB · Görüntüleme: 90
Bu arada rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et lütfen :dua::KK33:
Amin canım dualarım hep hamile kalmak istiyenlerle birlikte bende herkesten dua isterdim rabbim evlat nasip etsin die şimdi ben dua ediyorum rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah

Back