Test sonucu ?? Yardim

elifdagggg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
29
1
1
31
Sanırım , yumurtlamadan sonra 7. gündeyim . Erken mi test için ? Ve sonuç ne? Tüm hamilelik belirtilerinin vermiş olduğu etkiye göre bu test kararini almıştım.1 Mayıs gibi regl tarihim. Yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• IMG_1503.webp
    IMG_1503.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_1508.webp
    IMG_1508.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 49
evet erken. en az ilişkiden/yumurtlamadan 12 gün sonra yapılmaşı test. kan testi için bile en erken 10 gün sonra belli oluyor.

Tüm hamilelik belirtileri dediğiniz muhtemelen psikolojik olarak hissettiğiniz şeyler. Çünkü ilişkiden 7 gün sonra hissedilecek hamilelik belirtisi yok. Bence biraz vücudunuzu dinlemeyi bırakın regl tarihiniz gelsin o zaman test yapın bu türlü çok yıpranırsınız

Sanırım , yumurtlamadan sonra 7. gündeyim . Erken mi test için ? Ve sonuç ne? Tüm hamilelik belirtilerinin vermiş olduğu etkiye göre bu test kararini almıştım.1 Mayıs gibi regl tarihim. Yardımcı olur musunuz?
Test bozuk ve negatif gozukuyor ayrıca bu kadar erken ogrenebileceginizi zannetmiyorum. Reglden bir kac gun once yapın en erken

Yanlış hesap yapmak istemiyorum, çünkü bu tür konuları pek nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum çünkü ilk deneyimim. 3 Nisan reglim bitti 11 Nisan bosalim gerçekleşti, o durumdan 2 gün sonradan beri yavaş yavaş farklı tepkiler görüyorum kendimde. Hala bile kramp var sağ yumurtalık tarafında. Sasirdim açıkçası negatif gördüğüme. Hala şaşkınım..

Ayrıca test bozuk olduğuna emin misiniz? Ne yapmam lazım

Tüm hamilelik belirtileri dediğiniz muhtemelen psikolojik olarak hissettiğiniz şeyler. Çünkü ilişkiden 7 gün sonra hissedilecek hamilelik belirtisi yok. Bence biraz vücudunuzu dinlemeyi bırakın regl tarihiniz gelsin o zaman test yapın bu türlü çok yıpranırsınız
Yanlış hesap yapmak istemiyorum, çünkü bu tür konuları pek nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum çünkü ilk deneyimim. 3 Nisan reglim bitti 11 Nisan bosalim gerçekleşti, o durumdan 2 gün sonradan beri yavaş yavaş farklı tepkiler görüyorum kendimde. Hala bile kramp var sağ yumurtalık tarafında. Sasirdim açıkçası negatif gördüğüme. Hala şaşkınım

Back
X