- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 35
- Konu Sahibi comeback06
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım hamilesin zaten iki dakka sonra sonuç veriyo testler ikinci çizgi gayet netKızlar gebe miyim bugün olmam gerekti hiç adet belirtim olmadıgından süphelendim bu testler güvenilir mi yanlış çıkma ihtimali var mı ilk negatif 2 dk sonra baktım pozitif
Hayır sadece adet olmadan önce belim ağrır hiç o ağrı olmadı sonuç yanlış olur muBelirtin varmiydi ?
Canım çizgi gayet net bence doğru hemen kan ver sonucu öğrenHayır sadece adet olmadan önce belim ağrır hiç o ağrı olmadı sonuç yanlış olur mu
Negatif kandaCanım çizgi gayet net bence doğru hemen kan ver sonucu öğren
Gerçekten mi çok şaşırdım yaa gayette net cikmisti çizgiler artık testlerede güvenemeyecezNegatif kanda![]()
değer kaç?Negatif kanda![]()
0,1 çıktı hala hasta olmadım korunmadıkdeğer kaç?
Bi ilaç kullanmadım hasta da olmadım kafam karıştınormal yolla mı deniyosun ilaç kullandın mı cnm
Adete yakın hormonlar yükseldiği için de yalnış sonuçlar çıkabiliyor.. ah ah ben ne çektim o testlerden kaç kere pozitif çıkıpta hastalandım bilemezsinBi ilaç kullanmadım hasta da olmadım kafam karıştı
Adete yakın hormonlar yükseldiği için de yalnış sonuçlar çıkabiliyor.. ah ah ben ne çektim o testlerden kaç kere pozitif çıkıpta hastalandım bilemezsin
En iyisi günün geçmesi başka türlüsü olmuyor psikolojimiz bozuluyor
Olmadım korunmadım dahani yumurtalama çatlatma iğnesi oldun mu onun etkisi pozitiftir demek istedim cnm