- 23 Ekim 2017
- 42
- 18
- 38
- 29
- Konu Sahibi Yenigelinn61
Adetime dört gün daha var 9 aydir cocuk istiyoruz nasip iste böyle olupta pozitif olan var mi cok heycanliyim cok silik ama var ya yoksa bana mi öyle geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bence var bayağı belirgin bir silik çizgi, çok inceleme bile gerekmiyor. Gözün aydın bence hemen kan tahlili yaptır
Adetime dört gün daha var 9 aydir cocuk istiyoruz nasip iste böyle olupta pozitif olan var mi cok heycanliyim cok silik ama var ya yoksa bana mi öyle geliyor
Benım ıkıncı cızgıde senınkı gıbı ıns vardır bebek :)
Var atıyorum bakSenin foto yok mu
Senin foto yok mu
Allah gonlüne göre versın ıns vardır pekı ılk ıdrarı damlattıgında pembelık oldumu yoksa bekleyıncemı boyle olduIns.hamileyizdir cnm pazartesi kan sonucum var zor geliyor beklemek bnm dilimde bembeyaz bu Neden anlamdm tat alamyrum umutlanip uzulmektende korkuyrm 5 yılar bekliyrm
Bende bır test daha var kendımı zor tutuyorum bıdaha yapmamak icinYok ama ikinciyi bu akşam yaptım ondada çook silik beyaz çizgi var ins Allahım nasip eder evlat sAhibi olmayı
Yapıyım mı ay cok heycanlandım bekle tatlım resım atcam ıns cıkar yıneHemen şimdi yap merak ettim kız valla