• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test pozitif mi anlam veremedim lütfen yardim edin

Yenigelinn61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
42
18
38
29
a1b32c6f-4981-48c2-b978-737825686e74-m.jpg

Adetime dört gün daha var 9 aydir cocuk istiyoruz nasip iste böyle olupta pozitif olan var mi cok heycanliyim cok silik ama var ya yoksa bana mi öyle geliyor

a1b32c6f-4981-48c2-b978-737825686e74-m.jpg

Adetime dört gün daha var 9 aydir cocuk istiyoruz nasip iste böyle olupta pozitif olan var mi cok heycanliyim cok silik ama var ya yoksa bana mi öyle geliyor
Evet canım bence var bayağı belirgin bir silik çizgi, çok inceleme bile gerekmiyor. Gözün aydın bence hemen kan tahlili yaptır

Ins.hamileyizdir cnm pazartesi kan sonucum var zor geliyor beklemek bnm dilimde bembeyaz bu Neden anlamdm tat alamyrum umutlanip uzulmektende korkuyrm 5 yılar bekliyrm

Ins.hamileyizdir cnm pazartesi kan sonucum var zor geliyor beklemek bnm dilimde bembeyaz bu Neden anlamdm tat alamyrum umutlanip uzulmektende korkuyrm 5 yılar bekliyrm
Allah gonlüne göre versın ıns vardır pekı ılk ıdrarı damlattıgında pembelık oldumu yoksa bekleyıncemı boyle oldu

Yok ama ikinciyi bu akşam yaptım ondada çook silik beyaz çizgi var ins Allahım nasip eder evlat sAhibi olmayı

Yap gitsin içinde kalmasndansa belki sevnirsn olmasada fazla umutlanmams olursun bende olsa hemen yaparım

Back