Test ne zaman yapmalıyım

Kasık batması hamilelik belirtisi tabi ama idrarla belki hemen çıkmaz sonuç ama kan tahlili yaptırabilirsin onda kesin çıkar . İdrar tahlilinide yaparsan eger sabah ilk idrarınla yap canm

Kasık batması hamilelik belirtisi tabi ama idrarla belki hemen çıkmaz sonuç ama kan tahlili yaptırabilirsin onda kesin çıkar . İdrar tahlilinide yaparsan eger sabah ilk idrarınla yap canm
Yaptim bu sabah ama negatif çıktı heralde erken ama belim cok agiriyor sanirsam hamile degilim

ya sabah daha net çıkıyo biliyorum daha önceden bebek canlanmadığı için bir kürtaj geçirdim .yapmıcam diyodum kend kendime regle dönemi geçmeden dayanamadım yaptım :-(

ya sabah daha net çıkıyo biliyorum daha önceden bebek canlanmadığı için bir kürtaj geçirdim .yapmıcam diyodum kend kendime regle dönemi geçmeden dayanamadım yaptım :-(
Geçmiş olsun kurtajdan sonra cabuk hamile kalınıyor diye biliyorum olur insAllah sıkıntı etme biraz daha bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…